Κι ούτε περίμενες να δεις ποτέ.

O κινηματογράφος είναι από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που μπορούμε να παρακολουθήσουμε καθώς πολλοί σκηνοθέτες έχουν ενσωματώσει κρυφά μηνύματα στις ταινίες τους, αναφερόμενοι συνήθως σε άλλες ταινίες ή βιβλία ή φαινόμενα των καιρών. Μυστικές ενδείξεις καθώς και αστεία μηνύματα είναι κρυμμένα σε 11 γνωστές ταινίες, κινούμενα σχέδια και τηλεοπτικές σειρές.

Raiders of the Lost Ark
movies-1-risegr

Τα ανδροειδή από τις ταινίες του Star Wars εμφανίζονται στην ταινία του Indiana Jones, R2-D2 και C-3PO, μπορεί να δεις κανείς Αιγυπτιακά ιερογλυφικά γραμμένα στους τοίχους ενός αρχαίου ναού.

The Simpsons
movies-2-risegr

Ενώ όλοι οι χαρακτήρες των Simpsons έχουν 4 δάχτυλα, ο Θεός και ο Χριστός έχουν από 5.

Fight Club
movies-3-risegr

Σε πάρα πολλές σκηνές της ταινίας Fight Club θα δείτε το λογότυπο των Starbucks…

A Clockwork Orange
movies-4-risegr

O Στάνλει Κιούμπρικ τοποθέτησε τον αριθμό 2001 σε ένα ράφι ενός δισκάδικου, της ταινίας Koυρδιστό Πορτοκάλι, αναφορά στην άλλη μεγάλη του ταινία «2001: Α Space Odyssey«.

Aladdin
movies-5-risegr

Αν παρακολουθήσετε το καρτούν προσεκτικά θα παρατηρήσετε πως η τίγρης της Jasmine, γνωστή ως Rajah, έχει τα αυτιά του Μίκι Μάους στη σκηνή όπου ξεφορτώνεται το ξόρκι του Jafar.

Breaking Bad
movies-6-risegr

Στην αρχή της σειράς ο Walt βγάζει το παντελόνι του όταν ο Jesse μαγειρεύει την πρώτη παρτίδα μεθαμφεταμίνης στην έρημο. Προς το τέλος της σειράς επιστρέφει στην έρημο και το παντελόνι του είναι ακόμα εκεί. Μπορείτε να το δείτε κάτω αριστερά στην οθόνη.

Fast Five
movies-7-risegr

Το πλήρες όνομα του Han ακούγεται σαν Han Seoul-Oh παρόμοιο δηλαδή με το όνομα ενός από τους χαρακτήρες του Star Wars.

Star Trek
movies-8-risegr

Ένα R2-D2 ανδροειδές εμφανίζεται επίσης στην ταινία Star Trek.

Tron (1982)
movies-9-risegr

Η ταινία Tron κυκλοφόρησε από την Walt Disney Studios, αυτός είναι ίσως ο λόγος ο οποίος εμφανίζεται μια σκηνή όπου στο παρασκήνιο μπορείτε να δείτε τον Μίκι Μάους.

The Matrix Reloaded
movies-10-risegr

Οι περισσότερες πινακίδες της ταινίας Matrix Reloaded αναφέρονται σε στίχους της Βίβλου, συμπεριλαμβανομένων αριθμών πινακίδων κυκλοφορίας.

Futurama
movies-11-risegr

Υπάρχει μια σκηνή στην τηλεοπτική σειρά Futurama όπου μπορείτε να δείτε το κεφάλι του Eric Cartman, χαρακτήρα μιας άλλης δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων, του «South Park».

Πηγή: Brightside.com