Κι όμως το 100% που έχεις κάνει, δεν είναι καθόλου ακριβές

To ότι το έχεις «λιώσει,» είναι σχεδόν  σίγουρο. Ακόμα κι αν εσύ ο ίδιος δεν είχες Wii . στάνταρ υπήρχε εκείνος ο γείτονας/ξάδερφος/ οικογενειακός φίλος, που καιγόταν με τις ώρες μπροστά στην tv. Και το 2008, όποιος είχε Wii, είχε και το Mario Kart, αυτό ήταν νόμος.

Ω  ναι, είναι ένα από τα πιο εθιστικά παιχνίδια που κυκλοφόρησαν ποτέ! Πώς θα σου φαινόταν όμως, αν μάθαινες ότι  παρόλο που μπορεί να νομίζεις ότι  γνωρίζεις  κάθε σπιθαμή του παιχνιδιού, ότι μπορείς να παίξεις  όλες τις διαδρομές ακόμα και με κλειστά μάτια, υπάρχει ένα mode που σου έχει ξεφύγει; Ο hacker MrBean35000vr, o οποίος προφανώς έχει ξεψαχνίσει το παιχνίδι, ανακάλυψε στον κωδικά του 1 νέο mode που μέχρι τώρα παρέμενε μυστικό.

Όπως ισχυρίζεται ο  MrBean, στον κώδικα είναι γραμμένα 5 μενού κι όχι 4 , υπάρχει λοιπόν 1 παραπάνω από αυτά που χρησιμοποιούμε στο παιχνίδι.

Το συγκεκριμένο μενού δεν έχει καθόλου κείμενο, αλλά οι επιλογές που είχε φτιαχτεί να έχει μοιάζουν με εκείνες του Mission Mode στο Mario kart DS.

«Το menu, μπορεί να δείχνει κενό, αλλά αν δοκιμάσεις να πειράξεις λίγο τον κώδικα, καταλαβαίνεις  πως το mission mode, προοριζόταν και για το Wii και με βάση την εξομοίωση του Mr Bean, θα ήταν κάπως έτσι..

Ok, ζηλέψαμε το παραδεχόμαστε (ανοίγει το Wii)