Όχι πως δεν το περιμέναμε…

Στην είδηση αυτή πολλά στομάχια θα ανακατευτούν, όμως είναι αλήθεια: Η έναρξη μαθημάτων μαγειρικής αποκλειστικά με σπέρμα είναι πλέον γεγονός! Με μυστικό συστατικό, λοιπόν, το σπέρμα ξεκινούν ειδικά μαθήματα μαγειρικής στο Λονδίνο μαθαίνοντας σε νέους σεφ πώς να χρησιμοποιούν το σπέρμα ως συστατικό σε τρία πιάτα, συνοδεία φυσικά ενός κατάλληλου ποτού.

Όσοι παρακολουθήσουν τα μαθήματα καλούνται να φέρουν στην τάξη το δικό τους «απόθεμα», είτε κάποιου φίλου τους βρε παιδί! Όμως όσο παράξενο κι αν ακούγεται δεν είναι η πρώτη φορά που το σπέρμα χρησιμοποιείται στη μαγειρική: Το Natural Harvest του Paul Phoenhauer, είναι ένα βιβλίο για συνταγές με σπέρμα (ναι, ναι, καλά διαβάζετε), που παρεμπιπτόντως έχει βαθμολογηθεί στο Amazon με 4 αστεράκια(!!!!).

Ο σεξοειδικός Alix Fox που που προσλαμβάνει άτομα για την προώθηση του μαθήματος είπε: «Αν και σαν ιδέα το συγκεκριμένο πράγμα τρομάζει πολλούς, μερικοί άνθρωποι βρίσκουν την κατανάλωση μιας τέτοιας ουσίας οικεία…». Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για τα ειδικά αυτά μαθήματα μπορούν να το κάνουν εδώ. Αν μέχρι τότε υπάρχουν περισσότερες από 30 συμμετοχές, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως το μάθημα θα πάει περίφημα…