Αμστερνταμ, μουσική, Χρύσα Κατσαρίνη και μια ισοπεδωτική ήττα για το bodyshaming. 

Υπάρχουν γύρω μας αμέτρητα εργαλεία που μας ενημερώνουν για ότι συμβαίνει στον κόσμο και μας δίνουν δημόσιο βήμα για να εκφράζουμε τη γνώμη μας. Το αν έχουμε μάθει να χρησιμοποιούμε αυτά τα εργαλεία, το πως και αν μπορούμε να αξιοποιούμε την ελευθερία έκφρασης που προσφέρουν τα social media, αυτό είναι μια μεγάλη και μάλλον πονεμένη συζήτηση.

Γιατί δεν είναι λίγα τα περιστατικά, όπου ένας σχολιασμός κάτω απο κάποια δήλωση γνωστού προσώπου, έχει μετατραπεί σε κάτι λίγο πιο σιχαμερό από βόθρο, όπου οι πιο μετριοπαθείς απόψεις ξεκινούν από ένα «ΨΩΦΑ ΜΟΡΙ ΒΟΥΖΑ» και καταλήγουν σε ένα «ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. Αλλά καλύτερα να μην τους βλέπω μπροστά μου».  Εδώ στο Rise δεν πέσαμε από τα σύννεφα με εκείνο το «viral» στάτους του«Υπερέλεος, λυπηθείτε τουλάχιστον εμάς…» που απλώς ανέδειξε πως μερικά κορμιά, που βολοδοέρνουν στις παραλίες περασμένα στο σολοάριουμ και στον πάγκο των κοιλιακών, φορώντας πανάκριβα ρούχα, κρύβουν μέσα τους ψυχούλες πιο βρωμερές από σκατά.

Ευτυχώς δηλαδή, τώρα που καλοκαιριάζει, που κυκλοφορούν στους δρόμους κορίτσια όπως η Χρύσα Κατσαρίνη, που γελάνε δυνατά και ντύνονται «αποκαλυπτικότατα» (σαδεντρέπεστε!) και δυσκολευόμαστε να τις κοιτάξουμε ευθεία στα μάτια και χρησιμοποιούμε κάθε ατάκα μέτριου χιούμορ που έχουμε στη φαρέτρα μας (άνετα βιβλίο γράφω), για να μας προσέξουν. Ευτυχώς που υπάρχουν videos όπως το «Whatever Shape» της Χρύσας Κατσαρίνη, για όλα τα κορίτσια και όλα τα σώματα που πολιορκούν τα μυαλά μας κάθε μέρα, κάθε καλοκαίρι, κάθε εποχή.

Λατρέψτε το σώμα σας… όπως και να είναι, σας το εγγυώμαι ότι είστε η απόλυτη φαντασίωση κάποιου και χαϊδεύεται μόνο για εσάς. – Χρύσα Κατσαρίνη

[themify_button ]του Γιάννη Δημητρέλλου[/themify_button]

Δές εδώ: 16 εξωφρενικά σχόλια κάτω από το νέο video της Μαίρης Συνατσάκη, στο οποίο λέει απλώς τα αυτονόητα