Το New Generation Got Game vol IV έρχεται στο ανοικτό γήπεδο Αμπελοκήπων στις 24 και 25 Ιουνίου!

Σε ένα κόσμο όπου κάθε μέρα αλλάζει, όπου οι βόμβες και τα τρομοκρατικά χτυπήματα και χιλιάδες κρούσματα ρατσισμού και μισαλλοδοξίας συμβαίνουν από το πρωί ως το βράδυ σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μπορούμε έστω για μερικές ώρες  να βρούμε ένα κοινό σημείο αναφοράς και να συνυπάρξουμε ειρηνικά;

We love this game

Το καλοκαίρι του 2016, το RISE βρέθηκε σε ένα ανοικτό γήπεδο μπάσκετ στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου η πορτοκαλί μπάλα ένωσε παρέες προσφύγων, μεταναστών, Ελλήνων 2ης  γενιάς σε μια σειρά αγώνων 3 on 3 υπό τον τίτλο «New Generation Got Game vol .III», που δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν τίποτα σε σασπένς και ανταγωνισμό από τους αγώνες της Ευρωλίγκας! (μεταξύ μας, οι αγώνες είναι ακόμα πιο σκληροί, προετοιμάσου). Σήμερα, το New Generation Got Game επιστρέφει, ακόμα πιο δυνατό, ακόμα πιο ανταγωνιστικό!

Αναδημοσιεύουμε από το επίσημο site του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Generation 2.0:

Για άλλη μια φορά το ανοικτό γήπεδο Αμπελοκήπων (Φθιώτιδος & Πλακεντίας) θα φιλοξενήσει το πιο γνωστό διαπολιτισμικό τουρνουά της χώρας στις 24 & 25 Ιουνίου. Πρωί και απόγευμα το γήπεδο θα γεμίσει με κόσμο, μουσική, φωνές και πάθος για το μπάσκετ. Νέοι διαφορετικής καταγωγής αγωνίζονται στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και μοιράζονται το όραμα για μια κοινωνία που αντιμετωπίζει όλα της τα στοιχεία ισότιμα.

3

Η τέταρτη διοργάνωση του τουρνουά υπόσχεται να μεταδώσει το μήνυμα της ισότητας και του σεβασμού στη διαφορετικότητα τόσο στην Αθήνα όσο και στη Σύρο: για άλλη μια χρονιά, το έπαθλο για τους νικητές του New Generation Got Game θα είναι ένα ταξίδι στη Σύρο με συμμετοχή στο AegeanBall Festival που διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης, για να αγωνιστούν με κορυφαίους μπασκετμπολίστες! Όλα τα έξοδα του ταξιδιού, καθώς και το κόστος συμμετοχής στο φεστιβάλ καλύπτονται από το Generation 2.0 RED.

Από πέρσι, η διοργάνωση με μεγάλη χαρά συμπεριλαμβάνει πρόσφυγες και νεοαφιχθέντες μετανάστες, οι οποίοι ανταλλάσσουν εμπειρίες με Αθηναίους μεταναστευτικής ή μη καταγωγής και όλοι μαζί κάνουν το βήμα προς μια ομαλή κοινωνική συνύπαρξη.

1

Φέτος η γιορτή μεγαλώνει και όλοι έχουν μια θέση είτε μέσα στα γήπεδα, είτε στις κερκίδες!

[themify_button ]του Γιάννη Δημητρέλλου[/themify_button]