Ποιος θεωρείται φαβορί για νικητής του Survivor;

Ποιος θα είναι ο Νικητής του Survivor;

Πρώτο φαβορί για να κερδίσει το φετινό Survivor είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος «εκδιώχθηκε» από τους μαχητές με ψηφοφορία την πρώτη ημέρα του παιχνιδιού και από τότε ανήκει στους «διάσημους». Ο ιδιαίτερα αθλητικός Γιώργος Αγγελόπουλος έχει συγκεντρώσει τη συμπάθεια του κόσμου με στοιχηματική εταιρεία να τον αξιολογεί σε απόδοση 4,50 για να νικήσει το φετινό Survivor και να κερδίσει τα 100,000€. Σημειώνεται πως η πρώτη απόδοση στον Αγγελόπουλο ήταν 10,00!

Ακολουθεί δεύτερο φαβορί ο Κύπριος Μάριος Ιωαννίδης σε απόδοση 5,50. Ο Μάριος Ιωαννίδης ανήκει στους «μαχητές» και μέχρι τώρα έχει δείξει σε όλα τα αγωνίσματα ότι είναι ίσως ο γρηγορότερος παίκτης στο ριάλιτι. Στο «βάπτισμά» του ως δεύτερο φαβορί παίζει σαφώς ρόλο και η εθνικότητά του, καθώς είθισται στα reality οι Κύπριοι να έχουν ιδιαίτερη στήριξη από τους συμπατριώτες τους.

Τρίτος κατά σειρά έρχεται ο Στέλιος Χανταμπάκης από την ομάδα των «διάσημων». Σε απόδοση 8,50 βρίσκουμε τον παρουσιαστή και μοντέλο Χανταμπάκη, ενώ ακολουθούν οι Κωσταντίνος Βασάλος στο 13,00 και ο Θεσσαλονικιός – Κινέζος, Ορέστης Τσανγκ στο 15,00!

survivorstoixima-risegr

Η πρώτη γυναίκα που βρίσκουμε κατά αύξουσα σειρά αποδόσεων, είναι η Σάρα Εσκενάζη στο 18,00, ενώ ακολουθεί η αθλητικογράφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο 19,00. Στη μέση της κατάταξης βρίσκεται η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου (25,00).

Ο 2ος διάσημος που εμφανίζεται στη λίστα είναι ο Γιώργος Χρανιώτης, που έχει αποδείξει πόσο δυνατός είναι στα αγωνίσματα, ενώ για κάποιο λόγο σημαντική άνοδο έχει σημειώσει ο ράπερ Μπο (με απόδοση 25,00) που βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις. Υποψήφιες για αποχώρηση είναι οι Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και η Ελένη Δάρρα, οπότε οι πιθανότητες να κερδίσουν έχουν μειωθεί σημαντικά.

Φύλο νικητή

Η φύση του show με τα συνεχή αγωνίσματα και τη δύσκολη ζωή στις παραλίες χωρίς ανέσεις, δημιουργούν ένα περιβάλλον που θεωρητικά οι άντρες είναι πιο εύκολο να «επιβιώσουν». Γι’αυτό λοιπόν, μόλις στο 1,35 προσφέρει η εταιρεία Stoiximan κάποιος άντρας να κερδίσει το Survivor, ενώ αν το κερδίσει γυναίκα θα τριπλασιαστούν τα χρήματά σας!

fillonikiti-risegr

Δες εδώ γιατί στηρίζουμε #teamΔιάσημοι

Δες εδώ πώς θα ήταν οι αποχωρήσεις του Survivor χωρίς μουσική υπόκρουση

[themify_button ]Του Σίμου Ηλιάδη[/themify_button]