Και επίσημα στο Netflix τους επόμενους μήνες…

Αφού μας άφησε άφωνους στο Φεστιβάλ της Βενετίας με το ντοκιμαντέρ Jim and Andy: The Great Beyond  – αλλά και με τις τελευταίες του δηλώσεις στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης –  o Jim Carrey είναι έτοιμος να κάνει την εμφάνισή του και στο Netflix!

Η ταινία ακολουθεί τις έντονες προπαρασκευαστικές προσπάθειες του Jim Carrey να μετατραπεί σε Andy Kaufman για το Man of the Moon (την ταινία του Miloš Forman από το 1999), ενώ την ταινία υπογράφει σκηνοθετικά ο Chris Smith. Το ντοκιμαντέρ αποτελείται από πάνω από 100 ώρες βίντεο που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τον Jim Carrey καθώς προετοιμάζεται.

Ο Carrey είναι σίγουρα από τους ηθοποιούς που γνωρίσαμε – και αγαπήσαμε – για τους ρόλους του στις ταινίες The Mask (1994), Ace Ventura (1994), Truman Show (1998), ενώ πρόσφατα μίλησε και για την ερμηνεία του στο Man of the Moon στο The Hollywood Reporter, δηλώνοντας:

«Ο πραγματικός συγγραφέας του έργου είναι ο Andy και η μεγαλοφυία του, το γεγονός ότι έκανε τόσο καλά αυτό που του ανετέθη στον συγκεκριμένο ρόλο, κάνοντας πραγματικά το αδύνατο καταφέρνοντάς με να χάσω τον εαυτό μου. Δεν νιώθω σαν να έκανα εγώ την ταινία, ο Andy έκανε την ταινία«.