Τον λένε “Lord Voldemort” και είναι κάτι σαν δημόσιος κίνδυνος

Αν είσαι fan του Harry Potter ίσως ευχήθηκες να συμβεί κάτι τέτοιο, να υπάρχει όντως ένα πρόσωπο που αυτό-αποκαλείται “Lord Voldemort” κυκλοφορώντας ανάμεσα μας.  Όντως υπάρχει ένας τέτοιος Λόρδος λοιπόν, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο πρόκειται για ένα μάλλον (έντονα) ψυχικά διαταραγμένο άτομο που στέλνει απειλητικά γράμματα σε  διάσημους και άσημους πολίτες της Σιγκαπούρης.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε από τη βουλευτή Nee Soon Lee Bee Wah, η οποία παρουσίασε στο κοινοβούλιο της χώρας μια ανακοίνωση που επιβεβαίωνε πώς η αστυνομία έχει λάβει αρκετές καταγγελίες  πολιτών για έναν «Voldemort» που τρομοκρατεί πολίτες.

Συγκεκριμένα ο «Voldemort» στέλνει γράμματα σε πολίτες όπου τους ζητάει να στείλουν χρήματα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στην περιοχή Yishun, διαφορετικά ο ίδιος θα εισβάλει στα σπίτια τους με όχι και τόσο θετικές διαθέσεις. Η αστυνομία συνέστησε στους αποδέκτες του μηνύματος να μην απαντούν, ενώ το τηλεοπτικό κανάλι Channel NewsAsia δημοσίευσε μια παρόμοια επιστολή που δέχθηκε κάτοικος της περιοχής Clementi, από τον επίμαχο “Voldemort”.

voldemort-letter

Πηγή: Channel NewsAsia