Μα με μαχαιροπίρουνο;

Αν το έχεις προσέξει, όλοι τρώνε cupcakes με τον δικό τους τρόπο… Ίσως ο λόγος να είναι ότι το cupcake δεν έχει το κατάλληλο μέγεθος για να χωρέσει ολόκληρο μέσα στο στόμα σου, χωρίς να γίνεις χάλια. Η αλήθεια είναι πως η τακτική σου σχετικά με το πώς θα φας το κεκάκι δείχνει κάποια πράγματα για το χαρακτήρα σου. Ή τουλάχιστον αυτό λέει η Juliette Boghossian, η οποία είναι διατροφολόγος και ερευνήτρια των διατροφικών συνήθειων των ανθρώπων. Η Juliette δηλώνει πως ο τρόπος με τον οποίο καταναλώνουμε τις τροφές αποκαλύπτει πολλά μυστικά και χαρακτηριστικά του χαρακτήρα μας. Η ίδια έχει συλλέξει με τα χρόνια αυτά τα στοιχεία από πολλαπλές συνεντεύξεις που πραγματοποίησε.

  1. Τρως πρώτα την κρέμα ή το topping που βρίσκεται από πάνω και στη συνέχεια προχωράς στο κέικ

01

Το μότο σου είναι «Ζήσε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σου»; Δεν προσπαθείς καθόλου να αφήσεις το καλύτερο για το τέλος, αφού μπορείς να το έχεις αμέσως. Οι άνθρωποι που τρώνε πρώτα την κρέμα, την μαρμελάδα ή την οποιαδήποτε νοστιμιά που βρίσκεται πάνω από το κεκάκι είναι παρορμητικοί, φιλικοί και τυχοδιώκτες.

2. Φτιάχνεις sandwich με το κεκάκι σου

02

Υπάρχουν δύο επιλογές: πρώτον, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την στιγμή τα έχεις χάσει, έχεις μπερδευτεί και αναρωτιέσαι γιατί κάνουμε αναφορά σε sandwich. Δεύτερον, διαβάζεις συνέχεια μαγειρικά hacks στα ίντερνετς ή απλώς είσαι fan του 30 Rock όπου πολύ συχνά μπορείς να συναντήσεις αυτό τον τρόπο κατανάλωσης των cupcakes. Αν τρως και εσύ τα cupcakes σου με αυτό το τρόπο αποκαλύπτεις κατευθείαν ότι είσαι δημιουργικός, επινοητικός και ότι δεν σε νοιάζει η γνώμη των άλλων ειδικά όταν σε χλευάζουν για τον τρόπο με τον οποίο λατρεύεις να απολαμβάνεις τα cupcakes σου.

3. Τρως λίγο από το ένα λίγο από το άλλο. Λίγο κρέμα, λίγο κεκάκι

03

Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα, οπότε να είσαι σίγουρος ότι αυτοί οι άνθρωποι σε μισούν. Εσύ δεν είσαι από τα άτομα που απλά και εύκολα καταφέρνουν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά είσαι από εκείνα που τρέφονται από την διαφορετικότητα και προσπαθούν να ανακαλύπτουν συνέχεια νέους ορίζοντες και να ασχολούνται με δικές τους νέες ικανότητες. Προσπαθείς να τρως και από την κρέμα και από το κεκάκι γιατί αυτή η γευστική αρμονία σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Όπως στα επαγγελματικά, έτσι και στα ερωτικά, καταφέρνεις να χτίσεις τα πάντα με τον σωστό τρόπο και οι άνθρωποι μπορεί να σου έχουν εμπιστοσύνη. Για την ακρίβεια, οι φίλοι σου πάντα προτιμούν να τηλεφωνήσουν σε εσένα για να τους συμβουλέψεις σωστά και να τους βοηθήσεις.

4. Αφαιρείς το topping και τρως μόνο το κεκάκι. 

04

Όταν όλοι οι υπόλοιποι προσπαθούν να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά και να μην κοιμηθούν εσύ είσαι γεμάτος ενέργεια και άμεσα μπορείς να ξεκινήσεις με το τρέξιμο. Τα άτομα που αφαιρούν τo topping για λόγους υγείας, μένουν στην ουσία των πραγμάτων. Γι΄αυτό αποφεύγουν τις θερμίδες που δεν έχουν νόημα και τα ανούσια λόγια.

5. Με μαχαιροπίρουνο

05

Έχεις διαβάσει όλο το savoir vivre, σωστά; Πλάκα σου κάνουμε αλλά ένα είναι φανερό ότι έχεις άψογη αριστοκρατική μόρφωση και συμπεριφορά. Είσαι πολύ προσεκτικός, έχεις βρει τον τρόπο να τρως χωρίς να λερώνεσαι, είσαι οργανωμένος και έχεις πολύ αυτοπεποίθηση.

6. Πρώτα τρως το cupcake και έπειτα το topping! Τα καλύτερα έρχονται στο τέλος…

06

Είσαι ένα πειθαρχημένο άτομο που αγωνίζεται για την τελειότητα. Δεν είμαστε σίγουροι πώς καταφέρνεις να αντισταθείς και να αφήσεις το καλύτερο για το τέλος αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι σε θαυμάζουμε!

Πηγή: dama.bg