7 αναπάντεχα «πριν» και «μετά».

Βλέπεις τον Jon Hamm ως Don Draper στο Mad Men και ταράζεσαι – αυτός ο άντρας είναι φτιαγμένος για τέτοιους ρόλους. Βλέπεις την Kerry Washington ως Olivia Pope στο Scandal και δεν μπορείς να φανταστείς ότι αυτή η γυναίκα χαλαρώνει ποτέ στη ζωή της – τόσο την έχεις συνδέσει με το ρόλο.

Κανείς όμως δεν γεννήθηκε σπουδαίος και με τη δουλειά των ονείρων του στο τσεπάκι. Όλοι από κάπου ξεκινήσαμε. Στην περίπτωση αυτών των αγαπημένων πρωταγωνιστών σε ξένες σειρές, αυτό το ξεκίνημα έγινε με ρόλους στους οποίους δεν θα τους φανταζόσουν ποτέ και, για να είμαστε ειλικρινείς, ίσως και να μην ήθελες να ξέρεις πως έχουν υπάρξει. Γι’ αυτό προχώρησε με δική σου ευθύνη – μερικές εικόνες είναι δύσκολο να τις ξεχάσεις άπαξ και τις δεις.

Christina Hendricks

Πριν τη γνωρίσουμε ως εκρηκτική Joan στο Mad Men, ήταν για 4 επεισόδια η Rhiannon στη σειρά Undressed (1991).

hendricks_risegr

Aaron Paul

Όλοι ξέρουν πλέον πως ο Aaron Paul είχε παίξει στο τηλεπαιχνίδι The Price is Right όταν ήταν μικρός. Πόσοι ξέρετε όμως πως ήταν ο Chad στο τηλεοπτικό Beverly Hills 90210 (1999);

paul_risegr

Zooey Deschanel

Τώρα μπορεί να είναι το It girl κάθε nerd/awkward/vintage γυναίκας, αλλά η πρωταγωνίστρια της σειράς New Girl στο παρελθόν όμως ήταν η Nessa Watkins στο Mumford (1999) αλλά και η (κατάξανθη) Jovie στο Elf (2003).

zooey_risegr

Jon Hamm

Τι λέγαμε στην αρχή του κειμένου για τον «πολύ» Hamm; Ε, την επόμενη φορά που το Star θα παίξει το Space Cowboys, ρίξτε μια ματιά σε έναν νεαρό πιλότο που κάνει ένα πέρασμα από το πλάνο.

hamm_risegr

Kerry Washington

Πολύ, πολύ μακριά από τα καμηλό παλτό, το ισιωμένο μαλλί, τα ακατάληπτα λογύδρια και τον Λευκό Οίκο, η Kerry Washington του Scandal «το είχε ζήσει» κανονικά ως Chenille στο Save The Last Dance (2001).

washington_risegr

Bryan Cranston

Υπάρχει ένα επεισόδιο στην 6η σεζόν του XFiles, το Drive, το οποίο έχει γράψει ο Vince Gilligan του Breaking Bad και στο οποίο ο Mulder αναγκάζεται να συνεργαστεί με έναν ύποπτο, άγριο και αντισημίτη τύπο, του οποίου το κεφάλι στο τέλος ανατινάζεται. To ακόμα καλύτερο είναι πως αυτός ο ρόλος στάθηκε αφορμή για να προσέξει τον Cranston o Gilligan και να τον μετατρέψει, μερικά χρόνια αργότερα, σε Walter White.

cranston_risegr

Jennifer Aniston

Αν θες μια ευκαιρία για να δεις πώς ήταν πραγματικά η μύτη της Aniston πριν γίνει αυτή που είναι σήμερα, μπορείς πάντα να δεις το camp θρίλερ Leprechaun του 1993.

aniston_risegr

Διαβάστε περισσότερους «πρώτους ρόλους» ηθοποιών του Χόλιγουντ εδώ και εδώ.