Τι κοινό έχει ο Ryu του «Street Fighter» με την Φοίβη από τα «Φιλαράκια»;

Είσαι game developer. Έχεις δημιουργήσει μια παιχνιδάρα που είσαι σίγουρος πως θα τη λατρέψουν όλοι, αλλά έχουν μένει μερικές τελευταίες λεπτομέρειες, όπως το να σιγουρευτείς πως ο κάθε χαρακτήρας του παιχνιδιου είναι ξεκάθαρα διαφορετικός από τον άλλο. Όχι απλά δεν το κάνεις, αλλά κάποιοι χαρακτήρες καταλήγουν σχεδόν ολόιδιοι, σαν σωσίες! Παρακάτω βάλαμε στην σειρά τους πιο γνωστούς σωσίες χαρακτήρων που έχουν εμφανιστεί σε videogames.  Περαστικά σας game developers!

Kuma & Panda  (Tekken 3)

tekken

Το «Τaken 3», ήταν το καλύτερο παιχνίδι ξύλου για το ηρωικό Playstation 1, εκτός από μια μικρή λεπτομέρεια: Ο Kuma και το Panda ήταν ουσιαστικά ο ίδιος χαρακτήρας με διαφορετική εμφάνιση, πράγμα που μας κάνει να απορούμε γιατί πρέπει να έχει δυο αρκούδες το παιχνίδι!

Και αν τελικά το δεχτούμε αυτό, υπάρχει κάτι άλλο που δεν δεχόμαστε με τίποτα:  Γιατί οι δύο αρκούδες να έχουν και τις ίδιες κινήσεις; Τελικά, εκεί που τελειώνει η λογική, εμφανίζονται οι game developers!

Ruy & Evil Ruy (Street Fighter A3)

sfighter 02

Σε αυτό δεν έχουμε πολλά να σχολιάσουμε.  Εδώ, πέραν του αποτυχημένου ονόματος,  («Μα σοβαρά τώρα Evil Ruy;») έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα, με στολή που θυμίζει boy band που κοπιάρει Backstreet Boys και μαλλί κορακί. Ίσως και να έχει κάποιο ενδιαφέρον η φάση «O Ryu παλεύει με τον κλώνο του», αλλά αυτό μάλλον καταλήγει να θυμίζει τις συναντήσεις της Φοίβης με την Ursula στα Φιλαράκια.

phoebe_ursula

Scorpion & Sub Zero (Mortal Kombat )

mk s s

Εντάξει, εδώ μιλάμε για το μεγάλο μπέρδεμα της παιδικής μας ηλικίας (κι όχι μόνο): Ο Sub Zero είναι ο μπλε κι ο Scorpion ο κίτρινος ή το αντίθετο; Και φυσικά, γι`αυτό φταίνε αποκλειστικά οι δημιουργοί του παιχνιδιού.

Τι σας ζητήσαμε κύριοι; Να είστε λίγο εφευρετικοί στη δημιουργία των χαρακτήρων  κι όχι να μας πετάτε έτσι απλά δυο σχεδόν ολοίδιους χαρακτήρες, δείχνοντάς μας πόσο βαρεθήκατε την φάση.

Όλοι οι Νinja (Mortal Kombat 3)

mk ninja

Όλοι έχουμε πωρωθεί παίζοντας αυτό το παιχνίδι, άλλα αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, η ποικιλία χαρακτήρων δεν είναι ένα από τα ατού του. Οι Ninja θύμιζαν περισσότερο ομάδα cheerleaders που φορούσαν την ίδια στολή σε διαφορετικό χρώμα του ουράνιο τόξου, παρά μάχιμες φιγούρες.

Πηγή φωτογραφιών εδώ