Ταξίδι ανά τον κόσμο στα βήματα του θρύλου Charles Grant Gordon: Ακούγεται ονειρεμένη δουλειά!

Έχετε βαρεθεί τις κλασικές, τυπικότατες, συνεντεύξεις για εύρεση εργασίας; Να μία που είναι τελείως διαφορετική από τις άλλες. Τι είναι; To πασίγνωστο σκωτσέζικο ουίσκι Grant΄s αποφάσισε να προσδώσει άλλη αξία στην έννοια του interview. Στο κυνήγι του νέου πρεσβευτή του Grant΄s λοιπόν έχει ξεκινήσει έναν ανοιχτό διαγωνισμό που αποτελείται από τρία στάδια δοκιμασιών.

Σε πρώτη φάση οι συμμετέχοντες θα κληθούν να προτείνουν στους κριτές νέες συνταγές που θα περιέχουν τρία συστατικά, ένα εκ των οποίων είναι φυσικά το ουίσκι. Οι 20 υποψήφιοι καλούνται να ολοκληρώσουν όλες τις προκλήσεις που θα βρεθούν στο δρόμο τους στο σπίτι του Grant το οποίο βρίσκεται στο Speyside –που αλλού;- στη Σκωτία φυσικά.

Οι 3 φιναλίστ θα έχουν την ευκαιρία να περιοδεύσουν ανά τον κόσμο για 10 ημέρες,  ακολουθώντας τη διαδρομή που έκανε το 1909 ο Charles Grant Gordon, ώστε να εισάγει το ουίσκι στον υπόλοιπο κόσμο. Εάν φυσικά ενδιαφέρεστε, προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε να κάνετε αίτηση, μιας και η περίοδος υποβολής αιτήσεων λήγει στις 31 Αυγούστου.

whiskey-1-risegr