Λέγεται Χ.Α.Ο.Σ και (μάλλον) δεν αστειεύεται,

Διαβάζουμε την ανακοίνωση από το δελτίο Τύπου της σελίδας Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο:

ΧΑ.Ο.Σ. (Χαρούμενοι Ορθόδοξοι Σοσιαλιστές)
Φοιτητική Παράταξη του 
Παλιού ΠΑΣΟΚ – τουΟρθόδοξου

18581733_1679971282306015_2610305804868922481_n

«Η Αλλαγή έρχεται από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ.

Ήρθε η ώρα οι Ορθόδοξοι Σοσιαλιστές να αναλάβουν τα ηνία στα ελληνικά Τριτοβάθμια ιδρύματα. Η γενιά του ΧΑΟΥΣ, με εφόδια το μεταΣοσιαλισμό και τον Ορθόδοξο Παπανδρεϊσμό, έρχεται να φέρει ημέρες δόξας και καταξίωσης στο φοιτητικό κίνημα.»

Ιδρύουμε τη φοιτητική παράταξη ΧΑ.Ο.Σ. στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ.
Το πρώτο βήμα για την ίδρυση DIY (Do it yourself) φοιτητικών παρατάξεων σε όλη τη χώρα, με όραμα τη ριζική αναδιαμόρφωση στην έννοια της θέασης της Πολιτικής στις ελληνικές σχολές. Αρκετά με τη σαβούρα των βυσμάτων, των πάρτυ στη Μύκονο και των «αγροτικών» στα πανεπιστήμια πριν την πρόσληψη στο εκάστοτε «μαγαζί».
Χωρίς κομματικές γραμμές. Με αδιαπραγμάτευτη αυτονομία. Με πνεύματα ελεύθερα.
Για ένα πανεπιστήμιο που δεν παράγει συστημικά αναλφάβητους, κομματικούς εγκάθετους. Αντίθετα, προάγει την καλλιέργεια του πνεύματος, της τέχνης , του πολιτισμού.

Το Τέλος της Τρολιάς;

Με το Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο έχουμε γνωριστεί (εδώ) από την εποχή που ήταν μια σελίδα που δεν είχε καταφέρει ακόμα να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική από τις αντίστοιχες αληθινών κομμάτων στα social media. Μπορεί σήμερα να καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα και τη δυναμική μιας κομματικής φοιτητικής παράταξης; Μήπως το τρολάρισμα στην παλαιομοδίτική κομματική συμπεριφορά εξελίσσεται πλέον σε μια ολοκληρωμένη ιδεολογική πρόταση που προκαλεί τα κάθε είδους «βύσματα» να κοιταχθούν στον καθρέφτη; Το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών (24/5) θα δώσει απαντήσεις.

[themify_button ]του Γιάννη Δημητρέλλου[/themify_button]

Δες εδώ:Μαρτυρία: Πήγα στο πάρτι του «Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο» και πέρασα τέλεια!