Γυναίκες = Άνθρωποι που τα καταφέρνουν στο multitasking. 

Μετά τον «BBC Dad» (που είναι ήδη ένα από τα κορυφαία viral video όλων των εποχών) αναμενόμενο ήταν να δούμε και μια «BBC Mom», δηλαδή μια παρωδία που αντικαθιστά τον άντρα πρωταγωνιστή του video με μια γυναίκα, τονίζοντας πόσα πράγματα μπορεί να κάνει μια γυναίκα ταυτόχρονα, ενώ μιλά για ένα οποιοδήποτε σημαντικό ζήτημα.

Το video δημιουργήθηκε από την τηλεοπτική κωμική σειρά Jono and Ben που προβάλλεται στη Νέα Ζηλανδία.

Κατά τη διάρκεια αυτού του επικού video, βλέπουμε τη «μαμά» (Kate Wordsworth) σε ένα σενάριο που αντιγράφει πιστά το original video, να απαντά σε ερωτήσεις για την πολιτική κρίση στη Νότια Κορέα, όταν ξαφνικά στο δωμάτιο μπαίνει μέσα η κόρη της.

Αυτό που ακολουθεί, είναι μια σαρωτική επίδειξη mutitasking, με την πρωταγωνίστρια να ταΐζει το παιδί της, να μαγειρεύει, να καθαρίζει τουαλέτες, να βρίσκει καθαρές κάλτσες στον άντρα της, απενεργοποιεί βόμβες, γενικώς να εκτελεί το ένα μετά το άλλο απαιτητικό task χωρίς να χάνει τη συγκέντρωση και τον ειρμό της συνέντευξης της. Είναι ίσως η καλύτερη απάντηση σε κάθε άντρα που λέει «έ, όχι δεν μπορώ να μιλάω και να κάνω ΚΑΙ αυτό την ίδια στιγμή«. Ζουν ανάμεσα μας.

Πηγή: Mashable

Δες εδώ: 19 φορές που τα δελτία ειδήσεων μας χάρισαν τρελό γέλιο