«Τι είναι αυτό που ακούγεται κάτω από το κρεββάτι μου;» «ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Φαντάσου το σενάριο: Γυρίζεις στο σπίτι, βλέπεις όλα τα φώτα ανοικτά, κάποιος έχει ανοίξει το ψυγείο και έχει αδειάσει το μισό περιεχόμενο του. Είναι κι αυτή μια από τις περιπτώσεις ανθρώπων που κρύφτηκαν και έζησαν σε ξένα σπίτια.  Θα μπορούσε να σου τύχει…

Ποια είναι αυτή;

YOUTUBE-2-1

Τι συνέβη: Ο Joe Cummings άκουγε θορύβους και μυστηριώδη μέσα στο σπίτι, ενώ έβλεπε το φαγητό του ξαφνικά να εξαφανίζεται. Αποφάσισε να βάλει κάμερα ασφαλείας στο σπίτι

Τελικά: Ένα βράδυ, αφού πήγε για ύπνο, η κάμερα εντόπιζε ένα ενδιαφέρον θέαμα: Μια γυναίκα να έχει εισβάλει στο σπίτι από το φωταγωγό, να ουρεί στο νιπτήρα και στη συνέχεια να εξαφανίζει το περιεχόμενο του ψυγείου του. Ο Joe κάλεσε την αστυνομία.

Φως στο υπόγειο

youtube-11

Τι συνέβη: Ο χρήστης του Reddit CanABrothaThrowAway μαζί με τους κολλητούς του, νόμιζε πως ήταν καλή ιδέα να αράζει σε ένα εγκαταλελειμμένο μέγαρο κοντά στο πανεπιστήμιο του. Φυσικά δεν ήταν μόνοι.

Τελικά: Κλείνοντας τα φώτα και τριγυρίζοντας στην έπαυλη, ανακάλυψαν μια κρυφή πόρτα, στο υπόγειο. Πίσω από την πόρτα υπήρχε ένα παλιό στρώμα, αντρικά ρούχα και ένας φάκελος με έγγραφα ενός άντρα που μόλις είχε βγει από τη φυλακή. Αυτός (φώτο) ήταν ο άντρας.

Ένας παράξενος ήχος

utubee

Τι συνέβη: Αμερικάνικη οικογένεια πάει διακοπές  στη Γαλλία, μένοντας σε κατάλυμα απομακρυσμένης περιοχής.  Το σπίτι είχε και 8 σκυλιά στον κήπο, άρα λογικά θα ήταν ασφαλές. Ένα βράδυ ακούν έναν παράξενο, συριστικό ήχο στους τοίχους και στο ταβάνι.

Τελικά: Παιδιά και μεγάλοι διαπιστώνουν πως ο ήχος ερχόταν από μια αποθήκη, κλειδωμένη, η οποία είχε μια τεράστια τρύπα στον έναν από τους τοίχους της. Μέσα σε αυτήν την τρύπα, υπήρχε ένα στρώμα, ανδρικά ρούχα και αμέτρητα φτερά κοτόπουλου (!). Τόσες μέρες αυτή η οικογένεια συγκατοικούσε με ένα μυστηριώδη κύριο, που στο εξής δεν εθεάθη ποτέ.

Σοφίτες, αυτή η μάστιγα

ATTIC

Τι συνέβη: Η Tracy, από την πόλη Rock Hill της Νότιας Καρολίνα, έμενε μόνη της σε ένα μεγάλο σπίτι, προσπαθώντας να ξεχάσει την τραυματική πρώην σχέση της. Στα μισά μιας κρύας νύχτας, άρχισε να ακούει θορύβους από τη σοφίτα. Δεν ήταν ο πρώην;

Τελικά: Η Tracy έβαλε το γιο της να ψάξει τη σοφίτα για να διαπιστώσει το προφανές: Εκείνος, είχε βγει από τη φυλακή, είχε τρυπώσει στη σοφίτα και κάθε βράδυ βούταγε στους αεραγωγούς, για να stalk-άει την Tracy ενώ κοιμάται!

Κάτω Από το Κρεβάτι 

reddit-1

Τι συμβαίνει: Νοσοκόμα από την Washington, διαπιστώνει πως συνάδελφος της προσπαθεί να την ξεπεράσει, κρυμμένος κάτω από το κρεβάτι της. Το όνομα του: Carlo Castellanos-Feria.

Τελικά:  Το μέλος του προσωπικού καθαριότητας Carlo, είχε μείνει για 2 μέρες κάτω από το κρεββάτι της νοσοκόμας. Εκείνη όταν τον ανακάλυψε, κάλεσε την αστυνομία, που τον συνέλαβε. Είχε στην κατοχή του προφυλακτικά, φορτιστή κινητού, γάντια και μια κρυφή κάμερα με την οποία παρατηρούσε…ξέρεις ποια.

Ο Χειρότερος Συγκάτοικος

tumblr_mvmwe4iHX01rklmgso1_500

Τι συνέβη: Συγκάτοικοι σε κοιτώνα πανεπιστημίου της Oklahoma έμεναν έκπληκτοι διαπιστώνοντας πως σε καθημερινή βάση έλειπε φαγητό από το ψυγείο και κάποιος ανοιγόκλεινε πόρτες και παράθυρα.

Τελικά: Παίζοντας κάτι σαν κρυφτό στην πιο αγχωτική εκδοχή του, διαπίστωσαν πως σε μια γωνία της κουζίνας υπήρχε κάτι που έμοιαζε με πόρτα και ΗΤΑΝ πόρτα, που άνοιγε σε υπνοδωμάτιο! Εκεί έμενε ένας συμφοιτητής τους, που είχε ανακαλύψει το κρυφό δωματιάκι και έτρωγε/έπινε δωρεάν, σαν άρχοντας. Φίλος μας.

Φιγούρα στο Παράθυρο

pinterest-2-1

Τι συνέβη:  Χρήστης του Reddit με το όνομα lyndihrdmn έμενε σε σπίτι στην ορεινή περιοχή The Hocking Hills, ένα μέρος γεμάτο από άγρια δάση και διάσπαρτες καλύβες, συχνά έρημες.  Συχνά ο lyndihrdmn με την οικογένεια του έκανε βόλτες στα έρημα σπίτια του βουνού. Ένα βράδυ, περνώντας από τα ερείπια, μπροστά από ένα παράθυρο, παρατήρησαν Κάτι.

Τελικά: Το Κάτι ήταν ένας φαλακρός, μεγαλόσωμος άντρας, που δεν έμεινε μόνο στις ματιές. Καθώς εκείνος ερχόταν με απειλητικές διαθέσεις και κρατώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, προς το μέρος της οικογένειας, εκείνοι μπήκαν στο αυτοκίνητο, έβαλαν μπρος καιν εξαφανίστηκαν.

Λεφτά που Εξαφανίζονται

giphy

Τι συνέβη: Ο κύριος Wang,  από την πόλη Kunshan της Κίνας έβλεπε τα χρήματα του να εξαφανίζονται, χωρίς λόγο. Από ντροπή, δεν καλούσε την αστυνομία. Όταν όμως μαζί με τα χρήματα, έφευγε και φαγητό, μέσα από παράξενους βραδινούς θορύβους, ανέλαβε δράση.

Τελικά: Όταν η αστυνομία έψαξε το σπίτι, διαπίστωσε πως στο πατάρι, υπήρχε ένα φοβισμένο ανθρωπάκι, που ζούσε εκεί εδώ και 3 μήνες, κλέβοντας χρήματα, τσιγάρα και φαγητό από τα γύρω σπίτια.

Απρόσκλητος Επισκέπτης

shutterstock_67746013

Τι συνέβη: Ιάπωνας ανακαλύπτει πράγματα να εξαφανίζονται από το σπίτι του σε καθημερινή βάση, χωρίς να υπάρχουν σημάδια διάρρηξης.

Τελικά: Ήταν γυναίκα, που ζούσε στο σπίτι του για 1 ολόκληρο χρόνο (!). Το ακόμα πιο παράξενο, είναι ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ζούσε κρυμμένη στη ντουλάπα του άτυχου άντρα. Φαντάσου πόσες βραδιές τον έβλεπε να κοιμάται, να ροχαλίζει, να αλλάζει πλευρό, να, να, να.

Θόρυβος στη Σοφίτα

hotrecentnews (1)

Τι συνέβη: Ο Davis Wahlman γυρνούσε στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη από τη δουλειά. Όλα τα φώτα ήταν ανοικτά. Ήταν σίγουρος πως πριν φύγει, τα είχε κλείσει. Το ίδιο βράδυ, άκουσε θόρυβο στη σοφίτα, ή κάπου εκεί κοντά.

Τελικά: Με το φακό στο χέρι, περπατώντας προς τη σοφίτα, διαπίστωσε τελικά πως ο θόρυβος προερχόταν από το γραφείο του. Μια ξαφνική γυναικεία στριγκλιά, τον προκαλεί να σπρώξει δυνατά για να παραβιάσει την πόρτα. «Jimmy!» φώναζε η άγνωστη γυναίκα, ισχυριζόμενη πως ένας Jimmy την είχε αφήσει να μπει στο σπίτι. Εξαφανίστηκε από το παράθυρο και δεν ξαναφάνηκε ποτέ.

Κλεμμένη ζωή

shutterstock_238453195 (1)

Τι συνέβη: Ο John Goodman επέστρεφε σπίτι από τις χημειοθεραπείες, νομίζοντας πως ήταν μόνος. Μια μέρα πριν, ο Fabio Perreira, έχοντας δεχτεί έξωση από το διαμέρισμα του, είχε μετακομίσει εκεί, νομίζοντας πως το σπίτι αυτό ήταν έρημο. Μετά τον John, επέστρεψε και ο Fabio στο σπίτι. Η συνάντηση τους δεν ήταν ακριβώς ο ορισμός του «pleased to meet you»

Τελικά: Ο Fabio επιτέθηκε στον John σκοτώνοντας τον. Στη συνέχεια έζησε για μικρό διάστημα ως John Goodman, παίρνοντας την ταυτότητα και όλα τα προσωπικά αντικείμενα του άτυχου John. Η αστυνομία τον συνέλαβε για τον φόνο και σήμερα εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

(Πηγή:therichest)