Τα έχουμε λύσει όλα τα προβλήματά μας, ας δούμε λίγο μπάλα. 

Όλα ξεκίνησαν με το Q&A που διοργάνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Facebook, για να αναδείξει το λαϊκό/καθημερινό/κοντά στον πολίτη προφίλ πολιτικού που (πιστεύει πως) έχει. Ανάμεσα στις εκατοντάδες αναπάντητες ερωτήσεις που του έγιναν και στις εντελώς wtf τρολιές (για τις οποίες γράψαμε εδώ) υπήρξαν και κάποιες που αφορούσαν το Champions League και ζητούσαν προγνωστικά από τον πρόεδρο της ΝΔ. Ο πρόεδρος έδινε την Παρί για νικήτρια του Champions League, χωρίς να υπολογίσει το χθεσινό 6-1 με το οποίο η γαλλική ομάδα έχασε από την Μπαρτσελόνα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Η απάντηση προς τον Κυριάκο ήρθε χωρίς πολλή βιασύνη από τον ίδιο του τον πολιτικό αντίπαλο, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Προφανώς κάθε διαπραγμάτευση/αξιολόγηση μπορεί να περιμένει, όταν έχεις μια καλή ατάκα να πεις στον πολιτικό αρχηγό που επιδιώκει να σου πάρει τη θέση.

 

Πάνω που νομίζαμε ότι τα πνεύματα είχαν οξυνθεί και απειλούνταν Twitter-ικά νταηλίκια, ήρθε η Φώφη Γεννηματά με ύφος απουσιολόγου/θείτσας που μιλάει με τα ανήψια της για μπάλα χωρίς να έχει ιδέα, να πει την ατάκα που θα βάλει το (πατριωτικό)γκόλ από τα αποδυτήρια

 

Ας προσέχατε,γατάκια, γιατί ο Σταύρος (του Ποταμιού ντε!) είχε την τελική (μέχρι στιγμής) απάντηση προς κάθε κατεύθυνση. Αναστέναξε το Twitter με αυτό το tweet του Σταύρου. Εικάζουμε πως ακόμα και η τρόικα ρωτούσε «who is Stavros? Bring him to Hilton. We don`t want Kyriakos or Alexis, we want him desperately»

 

Δεν θέλουμε να τελειώσει αυτό το κείμενο με ατάκες τύπου «μνημόνια μέχρι να δύσει ο ήλιος», αλλά είμαστε σίγουροι ότι ζούμε αυτές τις καταστάσεις;

Δες εδώ: Τα νέα σποτ του Ποταμιού μυρίζουν υπερπροσπάθεια να προσεγγίσουν τη νεολαία