«Φανταστικό», «τέλειο», «το απόλυτο δεκάρι» (ατάκες εκείνων που το δοκίμασαν).

Eίναι άνθρωποι σαν εμένα κι εσένα. Ζουν μια κανονική ζωή, είναι κοινωνικά όντα, ακόμα κι αν η ψυχική ή σωματική τους αναπηρία διαμορφώνει λίγο διαφορετικά την καθημερινότητά τους. Αγόρια και κορίτσια, πώς είναι το να κάνεις σεξ με άτομο με αναπηρία; Συλλέγουμε τις σχετικές απαντήσεις από αυτό το AskReddit.

«Ήμουν με ένα αγόρι που έπασχε από αυτισμό. Ήταν πολύ γλυκός και ευγενικός, αλλά όταν κάναμε σεξ, ήθελε πάντα να με κάνει να τελειώνω πρώτη. Αν συνέβαινε το αντίθετο, έβαζε τα κλάματα για μισή ώρα και μου έλεγε συνεχώς πόσο απαίσιος και πόσο κακός σύντροφος είναι. Νομίζω πως το χειρότερο ήταν ότι μερικές φορές όταν κάναμε σεξ, χανόταν και έβαζε τα κλάματα. Τότε σταματούσαμε και το πέος του γινόταν μαλακό, μέσα μου. Έπρεπε να τον παρηγορήσω μέχρι να σταματήσει το κλάμα.»

«Στο πανεπιστήμιο, έβγαινε με ένα κορίτσι που είχε χάσει τα πόδια της από τα γόνατα και κάτω. Φορούσε προσθετικά μέλη, που εμφανισιακά δεν απείχαν πολύ από κανονικά ανθρώπινα μέλη. Μια μέρα μιλάγαμε με την παρέα μου για το πόσο τραγικός δείχνει κάποιος που φοράει τις κάλτσες του ενώ κάνει σεξ, γι`αυτό είναι καλύτερο να τις βγάζεις. Μερικές μέρες αργότερα, κάναμε σεξ στο δωμάτιο της και διαπίστωσα ότι αφού είχε βγάλει το παντελόνι, οι κάλτσες της ήταν ακόμα στα πόδια της. Αυτό φυσικά δεν μετρούσε, καθώς τα πόδια της ήταν στην άλλη άκρη του δωματίου.»

wheelchair-love

«Το σεξ; Πολύ καλό!  Το κορίτσι είχε μια γενετική διαταραχή, όπου τα οστά της μετατοπίζονταν διαρκώς, δηλαδή ήταν σε αναπηρικό καρότσι. Ειλικρινά, τα επικριτικά μάτια προς εκείνη κι εμένα όταν βγαίναμε ήταν παντού, αλλά το αγνόησα. Πέρα από το σπουδαίο σεξ, το κορίτσι αυτό είχε και μια τρέλα και έδειχνε να μην την επηρεάζει καθόλου η αναπηρία της στο κρεββάτι. Μια βραδιά, μετά από καλό σεξ, τη ρώτησα αν είχε μετατοπίσεις στα κόκαλά της. Μου απάντησε «περίπου 80 φορές, αλλά δεν έγινε και τίποτα.» Φανταστικό κορίτσι.»

«Το κορίτσι είχε αναπηρία των κάτω άκρων. Το σεξ μαζί της ήταν απίστευτα φυσικό, αν και πίστευα πως θα ήταν δύσκολο. Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό και συνεχίσαμε με doggy style. To διασκέδαζα και εκείνη το ίδιο. Μερικές φορές όταν έπιανα τα πόδια ή τον πισινό της, έχανα την προσοχή μου, γιατί ήταν πολύ μικροσκοπικά και φοβόμουν ότι θα την πληγώσω. Παρ`όλα αυτά, με ενθάρρυνε να κάνω πιο δυνατές κινήσεις και μου έδειχνε πως το απολάμβανε. Στο τέλος, μου ζήτησε να φύγω γρήγορα, γιατί η φίλη/ερωτική σύντροφός της ήταν ήδη στο δρόμο για το σπίτι.»

«Μπαίνουμε στο δωμάτιο μου και καθώς πάω να κλειδώσω την πόρτα με τραβάει κοντά της και με φιλάει. Το ένα πράγμα έφερε το άλλο και τελικά, εκείνο το βράδυ έκανα το καλύτερο σεξ της ζωής μου. Καθώς αγκαλιαζόμασταν μετά, τη ρώτησα αν ήθελε να της καλέσω ταξί.» Εκείνη μου απάντησε θετικά, συμπληρώνοντας: «Συνήθως δεν κάνω σεξ με άντρες στο πρώτο ραντεβού, γι`αυτό να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό. Το έκανα γιατί με αντιμετώπισες σαν φυσιολογικό άνθρωπο.»

«Κάποτε έκανα σεξ με ένα κορίτσι που δεν είχε πόδια. Θυμάσαι όλες εκείνες τις στάσεις που ήθελες να δοκιμάσεις, αλλά σε εμπόδιζαν τα πόδια; Τέλος! Το καλύτερο σημείο ήταν όταν εκείνη βρισκόταν από πάνω μου και εγώ κατεύθυνα τις κινήσεις της. Λειτούργησε ΠΟΟΟΟΛΥ καλύτερα απ`όσο φαντάζεσαι. Μεγάλο 10άρι»

Health-postures-3-88-3

«Ήμουν σε μια πάμπ. Όμορφο κορίτσι σε αναπηρικό καρότσι ξεκινά να κουβεντιάζει με την παρέα μου. Ξεχωρίζει ένα αγόρι (ας τον πούμε Sticks» και φεύγουν μαζί. 

«Το επόμενο πρωί, ο Sticks μας αφηγείται την ιστορία: Είχαν σταματήσει το ταξί μπροστά από ένα σπίτι χωρίς φώτα. Του ζητά να τη σηκώσει από το καρότσι και να την πάρει στα χέρια του για να πηδήσουν μαζί τον φράκτη της εξώπορτας. Μπαίνοντας στην αυλή, τον κολλάει στο τοίχο και κάνουν σεξ. Ένα έντονο φως τους στοχεύει, αλλά δε σταματούν.»

«Όταν τελειώνουν, ο Sticks βοηθάει το κορίτσι να καθίσει ξανά στο καρότσι.  Η πόρτα του σπιτιού ανοίγει. Είναι ο πατέρας της. Καλεί τον Sticks μέσα. Ανοίγει 2 μπύρες και του λέει «κοίτα, σ`ευχαριστώ γι`αυτό που έκανες, περνάει δύσκολα. Μαζί σου πέρασε ωραία.» Ο Sticks μπερδεύεται και απαντάει ευγενικά «σ`ευχαριστώ φίλε, είναι καλό κορίτσι!» Ο μπαμπάς απαντάει: «Ναι είναι, αλλά και πάλι σ`ευχαριστώ, ο τελευταίος την άφησε μόνη στο φράκτη και έφυγε.»

disabled-sex-ed-1441205682

Ο σύζυγος μου είναι παραπληγικός μεσαίου βαθμού, δηλαδή έχει κακή ισορροπία και υπερβολικά ευλύγιστα πόδια. Μας πήρε πολύ να βρούμε τρόπους για να βρισκόμαστε ερωτικά. Ήμασταν ο ένας ο πρώτος εραστής του άλλου και δεν είχαμε ιδέα τι να κάνουμε. Αλλά 5 χρόνια γάμου και 3 παιδιά αργότερα, νομίζω πως τα βρήκαμε μεταξύ μας μια χαρά!»

[themify_button ]του Γιάννη Δημητρέλλου[/themify_button]