Κάποιους από αυτούς δεν θα τους αναγνωρίζαμε με τίποτα.

Όλοι μας τους έχουμε δει κι αν δεν έχουμε ουρλιάξει έχουμε σίγουρα αγχωθεί λιγάκι (έλα τώρα παραδέξου το) εξαιτίας τους. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς μοιάζουν  στην πραγματικότητα ηθοποιοί που γνωρίσαμε στις ταινίες τρόμου;

Samara — Daveigh Chase (The Ring, 2002)

tainiesthriler01-risegr

Στα 26 της έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε ταινίες και σειρές όπως το Donnie Darko, Charmed, και ER αν και είναι ξεκάθαρο από πού την θυμόμαστε όλοι.

Jason Voorhees — Ari Lehman (Friday The 13th, 1980)

tainiesthriler02-risegr

O συγκεκριμένος χαρακτήρας έχει ερμηνευτεί από πολλούς ηθοποιούς, όμως ο Ari ήταν ο πρώτος. Όταν του ανακοινώθηκε πως έχει τις σωστές διαστάσεις και πήρε το ρόλο ήταν μόλις 15 ετών.

Freddy Krueger — Robert Englund (A Nightmare on Elm Street, 1984)

tainiesthriler03-risegr

Ένας ηθοποιός που έχει ταυτιστεί με το συγκεκριμένο ρόλο, μιας και τον έχει ερμηνεύσει σε 8 ταινίες. Αν και είναι ακόμη στο χώρο, του προτείνεται να παίρνει ρόλους κυρίως σε ταινίες τρόμου.

Valak — Bonnie Aarons (The Conjuring 2, 2016)

tainiesthriler04-risegr

Λόγο της εμφάνισής της παίρνει ποικίλους ρόλους κι έχει παίξει τόσο σε θρίλερ όσο και σε κωμωδίες. Η φήμη της ωστόσο ανέβηκε πολύ μετά το Conjuring.

Pennywise — Tim Curry (It, 1990)

tainiesthriler06-risegr

O συγκεκριμένος ηθοποιός καθηλώθηκε σε καρότσάκι πριν λίγα χρόνια αλλά αυτό δεν τον εμπόδιζε να παίξει και να γράφει μουσική.

John Kramer — Tobin Bell (Saw, 2003)

tainiesthriler07-risegr

Παρόλο που έχει συμμετάσχει σε σειρές όπως το  Texas Ranger και το X-Files,  ο ρόλος της ζωής του ήταν ξεκάθαρα στο Saw!

Michael Myers — Nick Castle Halloween, 1978

tainiesthriler08-risegr

Eξαιτίας του συγκεκριμένου ρόλου ο Mayers έχει αποκτήσει φήμη που του επιτρέπει πλέον να γράφει τα δικά του σενάρια και να φτιάχνει ταινίες.

Pinhead — Doug Bradley Hellraiser, 1987

tainiesthriler09-risegr

Κι άλλος ηθοποιός ταυτισμένος με το ρόλο του, αφού τον ερμήνευσε σε 8 ταινίες και οι φανς της σειράς παρά την αποχώρησή του, δεν μπορούν να φανταστούν άλλον σε αυτόν το ρόλο.

Jack Torrance — Jack Nicholson (The Shining, 1980)

tainiesthriler10-risegr

H φήμη ότι ο ρόλος προτάθηκε στους Robert De Niro και Robin Williams, υπήρξε αλλά σύμφωνα με τον ίδιο τον Kubrick, ο Nicholson ήταν αυτός που ήθελε από την αρχή.

Πηγή: Brightside.me

Δες εδώ 12 ηθοποιούς που έγιναν αγνώριστοι χάρη σε μάγους του κινηματογραφικού μακιγιάζ.