Το Game Of Thrones θεωρείται (και όχι άδικα) μια από τις κορυφαίες σειρές της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Πλέον, ονόματα όπως Jon Snow ή Daenerys Targaryen, φέρνουν αμέσως στο μυαλό μας το πρόσωπο των αντίστοιχων ηθοποιών με το που θα τα ακούσουμε. Είναι όμως σωστό αυτό; Όχι απόλυτα, μιας και σύμφωνα με τα βιβλία του J RR Martin η εμφάνιση των πρωταγωνιστών είναι λίγο διαφορετική από αυτή που εμείς βλέπουμε!

Daenerys Targaryen

got xaraktires01-risegr

Σύμφωνα με τα βιβλία, η μητέρα των δράκων έχει την κλασική εμφάνιση των Βαλυριανών. Ασημένια μαλλιά και βιολετί μάτια.

Jon Snow

got xaraktires02-risegr

Το βιβλίο των παρουσιάζει ως ένα νεαρό με μαύρα μαλλιά και γκρίζα μάτια.

Bran Stark

got xaraktires03-risegr

O συγγραφέας αποφάσισε πως ο Bran και τα αδέρφια του εξαίματος, έχουν κληρονομήσει την εμφάνιση της μητέρας τους. Σκούρα μπλε μάτια και κόκκινα μαλλιά.

Tywin Lannister

got xaraktires04-risegr

Ο αρχηγός του οίκου των Lannister έχει φαβορίτες και ξυρισμένο κεφάλι.

Tyrion Lannister

got xaraktires05-risegr

Η εμφάνισή του στο βιβλίο, είναι πολύ διαφορετική από αυτήν της σειράς. Υπόλευκα μαλλιά, ένα μαύρο κι ένα πράσινο (!) μάτι και (πάντα σύμφωνα με το βιβλίο) μετά την μάχη στο Blackwater Bay έχασε τα 3/4 της μύτης του και ένα μέρος από τα χείλη του.

 Tommen Baratheon

got xaraktires06-risegr

Στα βιβλία είναι ένα παχουλό αγόρι με πράσινα μάτια και χρυσές μπούκλες.

Yara (Asha) Greyjoy

got xaraktires07-risegr

Εκτός από το όνομά της που στην τηλεόραση έγινε Yara από Asha, η συγκεκριμένη ηρωίδα στα βιβλία έχει κοντά μαύρα μαλλιά, μεγάλη μύτη και «σπασμένο» δέρμα.

Euron Greyjoy

got xaraktires08-risegr

Η τηλεοπτική του εκδοχή ελάχιστα μοιάζει με αυτή των βιβλίων. Στα βιβλία έχει τακτοποιημένη γενειάδα, το δεξί του μάτι είναι μπλε και το αριστερό καλυμμένο.

Brienne του Tarth

got xaraktires09-risegr

Μπορεί στη σειρά να μιλάνε για την περίεργη εμφάνιση της, αλλά η Brienne δεν έχει τα στραβά δόντια, το μεγάλο στόμα και το σκαμμένο πρόσωπο που περιγράφεται στο βιβλίο.

Ramsay Bolton

got xaraktires10-risegr

Η εμφάνιση του στα βιβλία, φαίνεται πως αντιπροσωπεύει τον εσωτερικό του κόσμο. Σύμφωνα με την αρχική ιδέα το πρόσωπό του ήταν ροζ και πλαδαρό, το στόμα του μισό, τα μάτια του μικρά και τα μαλλιά του μακριά. Κούκλος.

Πηγή: Brightside.com