Κινητό που κάνει πρόγνωση του καιρού καλύτερα κι από τον Τάσο Αρνιακό!

Ζούμε στο μέλλον, όπως το προέβλεψαν οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας κι αυτές οι (πραγματικές) εφευρέσεις το αποδεικνύουν. Πόσο ξεπερασμένο θα είναι σε λίγα χρόνια το να γράφεις με χαρτί και στυλό;

Λάμπα γραφείου που ίπταται

levit

To Flyte είναι μια ασύρματη λάμπα που ίπταται πάνω από μια μικρή ξύλινη βάση με ενσωματωμένους μαγνήτες. Πρόκειται επίσης για μια ιδιαίτερα αποδοτική λάμπα, καθώς αν φορτιστεί για 6 ώρες, μπορεί να παραμείνει σε λειτουργία ακόμα και για 22 χρόνια.

 

Τζάκετ με ενσωματωμένες θερμές ζώνες 

jk

Tο Flexwarm έχει εντοιχισμένες ζώνες θερμότητας στην πλάτη, στο θώρακα και στους καρπούς, ενώ μέσα από ειδικούς σένσορες, μπορείς να ρυθμίσεις τη θερμότητα όπως επιθυμείς.

 

Αποστειρωτής επιφανειών

surf

Με τη βοήθεια ακτίνων UV καταστρέφει βακτήρια και μικροοργανισμούς που μπορεί να βρίσκονται σε κάθε επιφάνεια οικιακών σκευών.

 

Τριγωνικό τηλέφωνο

3sided

Είναι όχι 1, ούτε 2, αλλά 3 αλληλοσυνδεόμενες θόνες σε ένα κινητό τηλέφωνο, που μπορούν να πραγματοποιούν εργασίες ταυτόχρονα, ακόμα κι όταν χρησιμοποιείς διαφορετικές εφαρμογές. Το project βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της παραγωγής.

 

Ασύρματα ακουστικά μετάφρασης 

wireless

Είναι απλό: Φοράς τα παραπάνω ακουστικά της εταιρείας Waverlylabs και ξεκινούν αμέσως αυτόματη μετάφραση στη γλώσσα που έχεις επιλέξει. Όλα αυτά χωρίς τη βοήθεια WiFi.

 

Πατίνο-σκέητμπορντ

2in1

Λέγονται Sidewinding Circular Skates και ναι, είναι rollers πάνω σε μικρές σανίδες του skate και ο εφηβικός εαυτός μας ξαφνικά νιώθει πολύ μπερδεμένος.

 

Φορτιστής ηλιακής ενέργειας

polar

Το Port μοιάζει αρκετά με στηθοσκόπιο, αλλά είναι όντως ένας φορητός φορτιστής που φορτίζει το κινητό σου χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον κολλήσεις στο τζάμι! (και να έχει ήλιο).

 

Κινητό και βάση για bluetooth σε μια συσκευή

cellphone

Λέγεται Kambala και υπόσχεται να γίνει ένας συνδυασμός smarpthone και ακουστικού bluetooth (που θα ενσωματώνετι στο αυτί), είναι ακόμα στο στάδιο της κατασκευής του και ειλικρινά που πάει αυτός ο κόσμος;

 

Σκάνερ ανάλυσης φαγητού

SCN

Το TellSpec γλεντάει τον υποχόνδριο που κρύβεις μέσα σου, αναλύοντας λεπτομερώς  κάθε φαγητό στα συστατικά του και σίγουρα θα χρησιμεύσει ως αφορμή για συζητήσεις ανάμεσα σε οπαδούς και χεήτερζ της γλουτένης.

Εργαλείο copy-paste

COI

To Copy & Paste σου δίνει τη δυνατότητα να σκανάρεις και να εκτυπώνεις οποιαδήποτε εικόνα πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Αυτή η συσκευή αναμένεται να γίνει πιστός σύμμαχος σε όλους εκείνους που λατρεύουν να κάνουν κόπι-παστε οτιδήποτε κινείται γύρω τους.

 

Κινητό που κάνει πιο ρεαλιστική πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακο

14045710-17428960-02-0-1492494629-1492494632-650-1-1492494632-650-542e642cd0-1492614290

Το Window Phone είναι αυτό ακριβώς: Ένα τηλέφωνο που μοιάζει με παραθυράκι και πάνω στην επιφάνεια του αναδεικνύει με κάθε λεπτομέρεια τις αλλαγές του καιρού.

 

Στυλό με ηλεκτρονικό σένσορα

ΕΛΕ

Με το Phree pen, μπορείς να γράψεις οτιδήποτε όπουδηποτε. Κάθε σύμβολο που γράφεται σε κάθε επιφάνεια, μπορεί να ψηφιοποιηθεί και να σταλεί σε smartphone ή υπολογιστή. Είναι ένα τέλειο εργαλείο για όσους έχουν μάθει να θυμούνται υποχρεώσεις και εργασίες, σημειώνοντας τις με στυλό.

 

Πηγή: Brightside

Δες εδώ:Το λένε τα βιβλία: Το σελφοκόνταρο ήταν μια από τις πιο άχρηστες εφευρέσεις των 80`s