Είναι η ταινία του καλοκαιριού, εσύ θα λείπεις;

Η νέα ταινία του Λικ Μπεσόν «Ο Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες» είναι εδώ.

Στο ρόλο του πράκτορα Βαλέριαν, θα δούμε τον ταχύτατα ανερχόμενο Ντέιν Ντε Χάαν. Μετά τη συμμετοχή του σε ταινίες όπως το «Στο Τέλος του Δρόμου», το «The Amazing Spiderman 2» και το πρόσφατο «Αντίδοτο στην Ευεξία», αποτελεί πλέον ένα εξαιρετικό «εργαλείο» στα χέρια κάθε σκηνοθέτη. Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του μπορεί να διαπιστωθεί από τη συμμετοχή του σε δύο επερχόμενα τεράστια projects: το «Βαλέριαν» και το «Tulip Fever».

Στο πρόσωπο της πανταχού παρούσας τον τελευταίο καιρό, απίστευτα επιδραστικής, μοντέλου, ηθοποιού και διάσημης περσόνας των social media, Κάρα Ντελεβίν, οι παραγωγοί βρήκαν αυτό που έψαχναν για να ερμηνεύσει την πράκτορα Λόρελιν.

M-036_VDF-44816_45133_rv4

Ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και προτεινόμενος για Όσκαρ, για την εκπληκτική ερμηνεία του στο «Εξ Επαφής», Κλάιβ Όουεν είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς, ώριμους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Στο «Βαλέριαν», θα τον δούμε στο ρόλο του Κυβερνήτη Αρούν Φίλιτ.

M-149_SG_105_JM

Με πάνω από 230 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, η Ριάνα αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες όλων των εποχών, μόλις στα 29 της χρόνια. Το μέλλον προμηνύεται ακόμα πιο λαμπρό για την τραγουδίστρια, καθώς εκτός από τη συμμετοχή της στο «Βαλέριαν», έχει συμφωνήσει να συμμετέχει στη γυναικεία εκδοχή της «Συμμορίας των 11».

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, οι νικητές είναι:

Αρσενιου Μανος

Nikos Papaioanou

Panagiotis Xilogiannis
Aggelikh Aneziri
Roula Margariti
Στους νικητές έχει αποσταλεί προσωπικό μήνυμα στο Facebook με περισσότερες λεπτομέρειες.