Στη θέση του Jim Parson παιδί-ταλέντο του Hollywood!

To CBS εξέδωσε και επίσημα, πλέον, ανακοίνωση πως το Big Bang Theory θα βγει σε μια σειρά spin-off με τον νεαρό Sheldon και την τρυφερή του ηλικία. Τη θέση του Jim Parson στα νιάτα του θα πάρει ο νεαρός Iain Armitage που έως τώρα τον έχουμε δει στη σειρά του ΗΒΟ «Big Little Lies«. Η συνολικής διάρκειας κωμωδία των 30΄ θα δείχνει τον 9χρονο Sheldon Cooper με την οικογένειά του στο ανατολικό Texas, μέχρι και την είσοδό του στο Γυμνάσιο. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Jim Parson έχει οριστεί να είναι στην εκτελεστική παραγωγή της κωμωδίας μαζί με τους δημιουργούς Chuck Lorre και Steven Molaro. Το Big Bang Theory (1οη σεζόνείναι η νούμερο 1 κωμωδίας της ζώνης του prime time με το κανάλι του CBS να έχει ανανεώσει τη σειρά για ακόμη δυο σεζόν.

Κάπου κούρασε να πούμε, ελπίζουμε το spin-off να είναι επιπέδου «Better Call Shaul» στο «Breaking Bad» και όχι «Joey» στο «Friends»…

Δες εδώ 4 αποτυχημένες sitcoms στις οποίες έπαιξε η Jennifer Aniston ΠΡΙΝ απογειωθεί στα «Φιλαράκια» και εδώ spin-off που αγαπήσαμε όσο τις original σειρές.