Ένα όνειρο που δεν ξέραμε ότι είχαμε, μόλις έγινε πραγματικότητα

Το Super Mario 64, το οποίο πρωτοκυκλοφόρησε στο Nintendo 64 (1996)  κι αργότερα σε Remake στο DS (2004), είναι ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) παιχνίδι Mario που φτιάχτηκε ποτέ. Χάρη στη δουλειά πολλών ταλαντούχων moders που έχουν κατά καιρούς περιποιηθεί τον κώδικα του παιχνιδιού και στα διάφορα roms που κυκλοφορούν εκεί έξω, το ενδιαφέρον μας δεν εξαντλείται ποτέ.

Οι  moders λοιπόν έκαναν και πάλι το θαύμα τους , προσθέτοντας στο παιχνίδι «online” mode 24 παικτών. (λειτουργία για 2 παίκτες υπήρχε ήδη σε παλιότερη «πειραγμένη” έκδοση)

Όπως φαίνεται και στο βιντεάκι που δημοσίευσε στο You tube o Kaze Emanuar  κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει και να χειριστεί 1  χαρακτήρα από το σύμπαν του Mario χωρίς να έχει σημασία αν εμφανίζεται στο πρωτότυπο παιχνίδι κι ύστερα να ξεκινήσει ένα δικό του αντισυμβατικό playthrough, κυνηγώντας άλλους παίκτες ή παίζοντας όπως επιθυμεί Το συναρπαστικό με αυτήν την «online” έκδοση είναι ότι κάθε χαρακτήρας έχει κρατήσει τα βασικά χαρακτηριστικά του όμοια με αυτά που έχει σε άλλα παιχνίδια της σειράς. Έτσι θα δεις για παράδειγμα την Peach να «προσγειωθεί” και να επιπλεύσει με το κλασικό της στιλ, τον Mario να κάνει τα αλματάκια του  κλπ. Η δουλειά των moders είναι εξαιρετική κι ελπίζουμε η Nintendo να μην σταματήσει την ανάπτυξή του. Εμείς το λατρέψαμε.

Πηγή

[themify_box ]Επιμέλεια Μίλτος Τσιμπούκης[/themify_box]