Και δεν ήταν όλοι τόσο τέλειοι όσο μπορεί να φαντάζεσαι! 

Ας το παραδεχτούμε σε όλους μας λίγο πολύ αρέσει το κουτσομπολιό. Αν σου έλεγαν λοιπόν πως θα μπορούσες να μάθεις πως ήταν ως παιδιά πασίγνωστοι celebrities και μάλιστα εκ των έσω, σίγουρα θα ψηνόσουν πολύ με τη φάση, έτσι δεν είναι; Ε λοιπόν κάποιοι χρήστες του Reddit δηλώνουν ξεκάθαρα πως ήταν συμμαθητές πασίγνωστων celebrities και όσα έχουν να πουν, δεν τα λες και κολακευτικά για όλους.

 

Η Ariana Grande λοιπόν σύμφωνα με 3 διαφορετικές πηγές είχε χαρακτηριστεί από συμμαθητή της ως ξιπασμένη γιατί έβγαινε μόνο με πολύ συγκεκριμένα κορίτσια που είχαν χρήματα.

Eνώ και για την Sandra Bullock, ένας χρήστης πως αντιμετώπιζε τους συμμαθητές της με σνομπισμό, θεωρώντας κάποιους από αυτούς ανθρώπους β’ κατηγορίας.

 

Όσο για την Emily Ratajkowski, ήταν ζευγάρι με έναν τύπο που ασχολούνταν με το skate και προσπαθούσε να αποφασίσει με τι θα ασχοληθεί μελλοντικά.

H Blake Lively χαρακτηρίζεται ως προσγειωμένη και λογική χωρίς κολλήματα.

Ένας χρήστης έγραψε πως η κουνιάδα του μεγάλωσε και πήγε σχολείο μαζί με τον Ryan Gosling, ήταν πολύ γλυκός και ντροπαλός σου λέει!

Ένας χρήστης με το ψευδώνυμο Sharks Everywhere, δήλωσε πως πήγαινε στο σχολείο με την Nicole Kidman στις αρχές των 80s και εκείνη ήταν πολύ έξυπνη.

Ashton Kutcher περιγράφεται ως ένας πολύ σέξι κι ωραίος τύπος στο σχολείο.

Ένας Redditor δήλωσε πως η μητέρα του ήξερε στο σχολείο τον Patrick Swayze και είχε πάντα ένα παραφουσκωμένο εγώ.

Ένας συμμαθητής του The Rock αναφέρει πως ήταν ωραίος τύπος αλλά λόγω του μεγέθους του, τους δημιουργούσε πρόβλημα όταν έπαιζαν ποδόσφαιρο.

Η Norah Jones περιγράφεται ως μια ντροπαλή και χαμηλών τόνων κοπέλα και σύμφωνα με έναν συμμαθητή της του φαίνεται εξαιρετικά περίεργο που έγινε star τέτοιου βεληνεκούς!

Δες εδώ  26 celebrity ζευγάρια του παρελθόντος που σχεδόν θα είχαμε ξεχάσει αν δεν υπήρχαν ΑΥΤΑ τα φωτογραφικά ντοκουμέντα.