Πόσο ΤΥΧΕΡΟΙ είναι όσοι θα δουν τους Foo Fighters στο Ηρώδειο; (ΠΟΛΥ).

Σήμερα διαβάσαμε στην Καθημερινή πως:

Μετά από αρκετή συζήτηση και επιφυλάξεις, τα μέλη του ΚΑΣ είπαν «ναι» στην προσωρινή παραχώρηση χρήσης του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού για την πραγματοποίηση συναυλίας του διάσημου συγκροτήματος στις 10 Ιουλίου 2017, αλλά και στην κινηματογράφηση-βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης, που θα χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο γνωστής αμερικανικής ταξιδιωτικής εκπομπής.

Όπως έγινε γνωστό, η συναυλία δεν θα έχει εισιτήρια, αλλά μόνο προσκλήσεις, οι οποίες θα δοθούν σε φορείς, όπως στον Δήμο Αθηναίων και στο Υπουργείο Τουρισμού, ενώ για τη μαγνητοσκόπησή της θα χρησιμοποιηθούν διαφόρων τύπων κάμερες (κάποιες πάνω σε γερανούς τύπου Jimmy Jib). Το βίντεο θα προβληθεί από το αμερικανικό δίκτυο PBS/USA στο πλαίσιο της ταξιδιωτικής εκπομπής Landmarks Live in Concert, ενώ την ημέρα της συναυλίας θα γίνει ζωντανή αναμετάδοση τριών τραγουδιών με live streaming διάρκειας περίπου 10 λεπτών.

Αφού επιβεβαιώσαμε πως δεν επρόκειτο για αναδημοσίευση κάποιας «είδησης» από το Κουλούρι και πρόκειται για πραγματικό γεγονός, δηλαδή όντως ο David Grohl και το συγκρότημα του θα βρίσκονται στην Αθήνα, στις 10 Ιουλίου, ανατρέξαμε στις πιο πρόσφατες ζωντανές εμφανίσεις των Foo Fighters, όπως αυτό το secret concert σε περιοχή της Βρετανίας, πριν από μερικούς μήνες και νιώσαμε ενθουσιασμό/πανικό (που θα βρούμε προσκλήσεις;)/γλυκιά χαρά, 3 σε 1.

αλλά και αυτό το ορόσημο στην ιστορία των rock συναυλιών, που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Rock Am Ring στη Γερμανία, πριν από 2 καλοκαίρια:

Μπορείτε να διανοηθείτε ότι αυτή η φάτσα θα βρίσκεται ανάμεσα μας, στην Αθήνα, στο Ηρώδειο, σε περίπου 1 μήνα;

via GIPHY

[themify_button ]του Γιάννη Δημητρέλλου[/themify_button]