Αυθεντικός τρόμος που κρατάει όσο ένας εφιάλτης.

Τρομάζεις εύκολα; Δηλαδή αφού είδες αυτά τα επικά Ισπανικά θρίλερ, αισθάνεσαι καλά όταν πας να κοιμηθείς το βράδυ; Μήπως θέλεις να δοκιμάσεις κι αυτές τις ταινίες τρόμου λίγων λεπτών που μπορείς να δεις δωρεάν στο YouTube; Eίσαι σίγουρος πως αντέχεις;

You Are on the Fastest Available Route

Υλικό από κάμερες δρόμου δείχνει οδηγούς φορτηγών, οι οποίοι με ένα μυστηριώδες «λάθος»στα GPS τους, βρέθηκαν ξαφνικά σε ένα αλλόκοτο σημείο του δρόμου.

The Lion’s Mouth

Ένα παιδί ηχογραφεί τον πατέρα του καθώς κυριεύεται από δαιμονικό πνεύμα και παρέχει live μετάδοση μιας υπερβολικά ρεαλιστικής διαδικασίας εξορκισμού.

Torture Porn

Ένας άντρας ξυπνάει και διαπιστώνει πως είναι δεμένος σε ένα τραπέζι, με κάμερες να παρακολουθούν κάθε του κίνηση. Ένας μυστηριώδης άντρας με χειρουργική μάσκα τον προειδοποιεί πως πέρασε το βράδυ με τη γυναίκα λάθος άντρα και θα πληρώσει γι`αυτό.

The Faeries of Blackheath Woods

Περίπου πριν από 1 αιώνα,  μια οικογένεια, πήγε για πικ-νικ στο δάσος. Όταν η κόρη τους ξέφυγε στο δάσος, εντόπισε ύποπτα σημάδια, που αποδείκνυαν πως οι νεράιδες είναι αληθινές. Αληθινές με το δικό τους πολύ creepy τρόπο.

The Whistler

To διαμέρισμα ενός ζευγαριού κυριεύεται από τη παρουσία ενός αποτροπιαστικού πλάσματος που… σφυρίζει.

Δες εδώ ποιο πλάσμα αποκαλούν «The Whistler» σε αστικούς θρύλους.

White with Red

Τον προειδοποίησαν: «Μην ανοίξεις τη πόρτα του διπλανού δωματίου». Για τη περιέργειά του θα πληρώσει το τίμημα…

The Green Ribbon

Μια γυναίκα φορά πράσινη κορδέλα στο λαιμό της. Κανένας, ακόμα και ο άντρας της, δεν ξέρει το λόγο.

Pencil Face

Ένα κορίτσι βρίσκει ένα παράξενο μολύβι, με το οποίο μπορεί να ζωγραφίσει τα πάντα στον αέρα και αυτά που ζωγραφίζει, ζωντανεύουν…

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr