Πόσο πιθανό είναι να δούμε Dwayne Johnson εναντίον Donald Trump; Ο ίδιος απάντησε.

Ίσως είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς ταινιών δράσης, με αρκετά αξιόλογες ερμηνείες και σε ταινίες όπως το υποτιμημένο «Pain and Gain». O Dwayne Johnson (a.k.a The Rock) σε πρόσφατη συνέντευξη του για το περιοδικό GQ, αποκάλυψε πως οι μελλοντικοί του στόχοι φτάνουν μακριά, πολύ μακριά, συγκεκριμένα μέχρι τον Λευκό Οίκο.

Μιλώντας στο GQ, όπου μεταξύ άλλων κριτίκαρε την διαταγή απαγόρευσης προσφύγων του Trump, o Johnson αποκάλυψε πως υπάρχουν «ρεαλιστικές πιθανότητες», ώστε στο μέλλον να βάλει υποψηφιότητα για την προεδρία της Αμερικής. Ο πρώην πυγμάχος-νυν ηθοποιός δήλωσε ότι ξεκίνησε να το σκέφτεται σοβαρά την περασμένη χρονιά, όταν είχε δει ένα κείμενο στη Washington Post, όπου τον παρουσιάζει ως «δυνατό υποψήφιο» για τις επόμενες εκλογές.

Ο ηθοποιός, αν και δεν έχει εκφραστεί ανοιχτά υπέρ κάποιου κόμματος, περιέγραψε με φιλελεύθερες αποχρώσεις την εκστρατεία που θα θα ήθελε να ακολουθήσει λέγοντας:

“Αν δεν συμφωνούσα με κάποιον δεν θα τον λογόκρινα. Θα τον ενσωμάτωνα στην ομάδα μου. Το πρώτο που θα έκανα ήταν να ζητήσω από όλους να συνεισφέρουν ιδέες, όσο διαφορετικές κι αν είναι από τις δικές μου. Εγώ θα αναλάμβανα την ευθύνη για την παρουσία του καθενός υποψηφίου της ομάδας μου. Αν υπήρχαν πολλοί που θα διαφωνούσαν μαζί μου, τότε ίσως να έβλεπαν κάτι που εγώ δεν το καταλάβαινα. Τότε μέσω του διαλόγου θα τους έλεγα «αφήστε με να δώ αυτό που βλέπετε κι εσείς», ώστε να το καταλάβω καλύτερα.»

Αν και ο Dwayne απέφυγε να κριτικάρει άμεσα τον Trump, χαρακτήρισε το προσφυγικό διάταγμα ως μια κακή κίνηση, τονίζοντας ότι δεν υποστηρίζει καμία μορφή απαγόρευσης, ενώ αποκάλυψε πως και η Hilary Clinton και ο Donald Trump, του ζήτησαν προεκλογικά, μια ανοικτή δήλωση υποστήριξης, την οποία και απέρριψε.

Σε άλλα νέα, αυτό είναι το νέο trailer του Baywatch με Dwayne Johnson και Zac Efron.

#Dwayne_for_2020

Πηγή: The Guardian

Δες εδώ: Τύπος ζούσε κι έτρωγε σαν τον The Rock για 1 μήνα