Ήταν το 2007, όταν η Britney Spears, προσπαθώντας να αναρρώσει από σοβαρά ψυχολογικά -και όχι μόνο- προβλήματα, έκανε την εμφάνιση της στα MTV VMA, για να παρουσιάσει live το «Gimme More». Η εμφάνιση της ήταν ένα πραγματικό ναυάγιο και οι αντιδράσεις όσων την παρακολούθησαν ήταν δριμύτατες. Με εξαίρεση τον πιτσιρικά τότε, Chris Crocker, ο οποίος μέσα από το video blog του, κλήθηκε να υπερασπιστεί την pop star φωνάζοντας «LEAVE BRITNEY ALONE!» σε όλους τους haters.

Σήμερα:  

Επειδή η νοσταλγία είναι αγαπημένο κομμάτι των viral Ιντερνετς, o Chris Crocker έχει  επιστρέψει στην επικαιρότητα, ως μια πρώην weirdo φιγούρα που έγινε ένας «hot», νορμάλ 28χρονος, που ασχολείται με ενδιαφέροντα πράγματα. Συγκεκριμένα, όπως παρατηρούμε μέσα από τα social media pages του Chris, ασχολείται με την μουσική (έχει κυκλοφορήσει και albums), με το blogging, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε ταινία (gay) πορνό.

Κάτι σημαντικότερο από το «Leave Britney Alone»

Με αφορμή την πρόσφατη αναβίωση της δημοσιότητας του, ο Chris Crocker, που προσδιορίζεται σεξουαλικά ως gender bender, με video στο Facebook δήλωσε: «Για πολλά χρόνια αυτοπροσδιοριζόμουν ως transgender, γιατί δεν είχα τα χρήματα να κάνω την μετάβαση στο άλλο φύλο. Ζώντας σε μια πόλη που δεν είναι ασφαλές για μένα να είμαι ο εαυτός μου,  έχω επιλέξει να προσαρμοστώ στο περιβάλλον μου. Γι`αυτό όταν ακούω πως «έγινα hot», αμέσως σκέφτομαι: Δεν ήμουν hot προηγουμένως, επειδή έδειχνα ανδρόγυνος; Πρέπει πάντα να νιώθουμε όμορφοι, όχι μόνο όταν η κοινωνία μάς λέει πως είμαστε όμορφοι.»

[fbvideo link=»https://www.facebook.com/ChrisCrockerOFFICIAL/videos/10153513890149007/» width=»500″ height=»400″ onlyvideo=»1″]