Σύριλο εναντίον Χόρχε ΝτεΣαλτο: Ποιόν επιλέγεις;

Το μικρό σπίτι στο λιβάδι επέστρεψε στην Ερτ και μαζί του γύρισε κι ένα κομμάτι του 6χρονου εαυτού μου. Την συγκεκριμένη σειρά δεν την έβλεπα ποτέ και αν με ρωτήσεις το γιατί δεν ξέρω να στο πω ούτε σήμερα. Ωστόσο άλλοι συμμαθητές μου την έβλεπαν φανατικά και την συζητούσαν καθημερινά στο σχολείο, οπότε μπορώ να αντιληφθώ πλήρως την σημαντικότητά της. Με αφορμή αυτή την επιστροφή λοιπόν, ορίστε 8 τηλεοπτικές σειρές των παιδικών μας χρόνων που θα στηνόμουν μπροστά στην τηλεόραση για να τις ξαναδώ αν έπαιζαν σε επανάληψη. Ναι το ξέρω ότι υπάρχει το You Tube και είναι πολύ πιθανό έως βέβαιο ότι θα τις βρω εκεί αλλά σαν την παλιά αίσθηση της τηλεόρασης (στήνομαι συγκεκριμένη ώρα στην οθόνη μου για να δω κάτι για συγκεκριμένο χρόνο χωρίς να μπορώ να το πάω μπρος, πίσω) δεν έχει.

Καρουζέλ

Nαι διάβολε, φέρτε πίσω την κυρία Σιμένα, την ομάδα σωτηρίας, τις περιπέτειες των παιδιών και τον Σιρίλο με την Μαρία Χουακίνα. Αν πεις ότι δεν έβλεπες την συγκεκριμένη σειρά, απλά λες ψέματα!

Marimar

Κι ενώ κάποια «κλασικά» κι αγαπημένα αργεντινομεξικάνικα παίχτηκαν σε επανάληψη πρόσφατα, κανείς δεν σκέφτηκε να προβάλει την Marimar. Και μόνο για αυτές τις σκηνές, ναι θέλω να την δω σε επανάληψη!

 Οι Ατρόμητοι

Τα μεσημέρια μου κι ο λόγος που πολλές παρέες έφτιαξαν ομάδες ποδοσφαίρου και μικρά πρωταθλήματα εκείνη την εποχή.  Για μεσημέρι ΣΚ όχι απλά ενδείκνυται, αλλά επιβάλλεται να προβληθεί!

Οι Απαράδεκτοι

Ok αυτή τη σειρά δεν την προλάβαμε σε πρώτη προβολή, αλλά είναι λατρεμένη. Θες να μου πεις ότι αν έπαιζε κατά τις 23:00 πριν πας για ύπνο δεν θα την έβλεπες;

Ταύρος με Τοξότη 

Ελληνική αστυνομική  σειρά με μυστήρια. Σίγουρα πολύ καλύτερο από αρκετές σημερινές κι ο Γιάννης Βούρος στον ρόλο του ντετέκτιβ θα μένει για πάντα στο μυαλό μου. Ναι, πρέπει να παίξει σύντομα και σε κανονική ώρα, να μπορούμε να το δούμε.

Καλημέρα ζωή 

Στάθης Θεοχάρης κυνηγά εγκληματίες, ενώ οι άλλοι ήρωες μπλέκουν σε κοινωνικά αδιέξοδα. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο; Όχι!

https://www.youtube.com/watch?v=-F8LnMyi_8I

 Λάμψη

Ισχύει ότι και για το «Καλημέρα ζωή» οι πρώτες σεζόν αυτών των σειρών είναι απλά λατρεία για πολλούς και διάφορους λόγους.

Υπαστυνόμος Ρεξ

Ο λόγος που πολύς κόσμος ονόμασε τα λυκόσκυλα του Ρεξ. Ναι, για βραδάκι Κυριακής είναι ό,τι πρέπει!

Δες εδώ σειρές και εκπομπές που βλέπαμε ΠΑΝΤΑ μετά το σχολείο.

[themify_button ]Του Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_button]
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on Tumblr