Όταν το Pornhub σου ζητάει να παίξεις το «σαν ερεθισμένοι πιγκουίνοι» αλλά με πάντα. 

Είναι μια μικρή (σεξουαλική) τραγωδία αυτό που συμβαίνει με τα γιγαντιαία πάντα και θα σου εξηγήσουμε τι ακριβώς είναι. Τα γιγαντιαία πάντα είναι ένα είδος που απειλείται με αφανισμό, εξαιτίας του ιδιαίτερα χαμηλού ρυθμού με τον οποίο αναπαράγονται. Συγκεκριμένα, τα θηλυκά πάντα έχουν μόλις 2-3 φορές ανά χρόνο όπου μπορούν να ζευγαρώσουν με τα αρσενικά, με σκοπό την αναπαραγωγή.

4-PornHub-PandaStyle-Campaign-Sex-Adult

Την ίδια στιγμή, η καθημερινότητα του αρσενικού πάντα κινείται ως εξής: Επί 16 περίπου ώρες τη μέρα, ψάχνει για φαγητό και τρώει. Το υπόλοιπο της μέρας, κοιμάται. Άρα σεξ για το θηλυκό πάντα, σπανίως προβλέπεται.

3-PornHub-PandaStyle-Campaign-Sex-Adult

Κάπου εκεί καταφθάνει το Pornhub, ναι, το γνωστό site streaming πορνό, που λανσάρει μια νέα εκστρατεία, με τίτλο «Panda Style»,  στην οποία προκαλεί το κοινό του να φορέσει στολές πάντα και να βιντεοσκοπηθεί κάνοντας σεξ.

Γιατί;

Αρκετοί ζωολόγοι και επιστήμονες, σύμφωνα με το Pornhub, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, πως η όρεξη των πάντα για το σεξ, αυξάνεται, μόνο όταν βλέπουν εικόνες και άλλο υλικό από πάντα κατά τη διάρκεια έντονης σεξουαλικής διασκέδασης. Προφανώς και δεν υπάρχουν εκεί έξω πολλά videos με πάντα να κάνουν σεξ, γι`αυτό και το Pornhub καλεί ανθρώπους να βοηθήσουν με τις στολές τους (και τις ορέξεις τους) τα γλυκά αυτά ζωάκια ώστε να μην αφανιστόυν εντελώς. Συγκεκριμένα, το Pornhub ζητάει από τους χρήστες του site να στείλουν τα δικά τους video με στολές ή ασπρόμαυρη μπογιά και υπόσχεται για κάθε video upload, να δωρίζει 100 δολάρια σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις για την επιβίωση των πάντα και 1 σεντ για κάθε κλικ του εκάστοτε video, μέχρι τις 16 Απριλίου 2017.

Σώσε ένα παντάκι, μπορείς!

1-PornHub-PandaStyle-Campaign-Sex-Adult

Πηγή:DesignTaxi

Δες εδώ: Αυτή είναι η ανασκόπηση του Pornhub για το 2016: Τι ήταν πρώτο στις αναζητήσεις των Ελλήνων;