«Έπαιζε Outlast 2 και χέστηκε απ`το φόβο του. Ε και;»

Πόσο δύσκολο είναι να προωθήσεις ένα videogame τρόμου σε μια εποχή που κανείς δεν σοκάρεται εύκολα; Η διαφημιστική καμπάνια του «Outlast 2» δίνει τις λύσεις.

Αν λοιπόν, την ώρα που παίζεις «Outlast 2», νιώσεις ξαφνικά πως έχεις χεστεί από το φόβο σου, αλλά θέλεις να συνεχίσεις, υπάρχει η λύση! Underscares!

demo

To Underscares είναι μια πάνα με αεροδυναμική κατασκευή, η οποία, σύμφωνα με την σχετική (πραγματική) καμπάνια crowdfunding στο Kickstarter, θα συνοδεύει το παιχνίδι «Outlast 2» ώστε να βοηθάει τους πιο θαρραλέους παίκτες, αυτούς που συνεχίζουν και συνεχίζουν να παίζουν, χωρίς να υπολογίζουν κανένα τίμημα.

Είναι τόσο τρομακτικό;

Το demo του παιχνιδιού που κυκλοφορεί ήδη, περιέχει στιγμές ολέθρου και τρόμου που η αλήθεια είναι πως θα σε φρικάρει λίγο, αλλά το αν μπορεί να κάνει τον χειριστή να κάνει το νούμερο 2 αυθόρμητα, χωρίς προειδοποίηση, αυτό είναι μάλλον κάτι που κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί. Αναμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του «Outlast 2», μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017, με ή χωρίς την συνοδευτική πάνα.

(Πηγή:Unilad)