Μια τέτοια μέρα, αξίζει να μιλήσουμε για αυτά!

Με αφορμή τη σημερινή Geek Pride Day, που συμπίπτει με την επέτειο της προβολής της πρώτης ταινίας Star Wars στους κινηματογράφους πριν από ακριβώς 40 χρόνια, αποφασίσαμε να μιλήσουμε για εκείνα τα video games που μας έκαναν να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τον κόσμο του Star Wars και να καούμ …. περάσουμε άπειρες  ώρες μέχρι να τα τερματίσουμε.

Super Star Wars Star Wars: A new Hope  (SNES, Wii Virtual Console, PlayStation 4, PlayStation Vita)

Για πολλούς ήταν το πρώτο παιχνίδι Star Wars που παίξαμε ποτέ. Μπορεί να μοιάζει παλιό και πολύ εύκολο, όμως είναι  το κλασικό παράδειγμα της φράσης «τα φαινόμενα απατούν.» Ω ναι, ο Luke τα βρήκε σκούρα σε αυτήν την περιπέτεια!

Star Wars:  Phantom Menance (PS1,PS2,PC)

Tα γραφικά και η μουσική ήταν πραγματικά πολύ καλά για την εποχή και το παιχνίδι για άλλη μια φορά εξαιρετικά δύσκολο. Η πιο απολαυστική στιγμή του ήταν (φυσικά) όταν χρησιμοποιούσες το φωτόσπαθο για να στείλεις πίσω στους εχθρούς τις λέιζερ βολές που σου πετούσαν. Ας το παραδεχτούμε ο ήχος του φωτόσπαθου σε αυτό το παιχνίδι,  θα μείνει στο κεφάλι όλων μας για πάντα !

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 (PC, Xbox, Linux)

Ένας αυθεντικός, καθορόαιμος RPG τίτλος, στον οποίο οι πράξεις σου εντός του παιχνιδιού, καθόριζαν τελικά σε πια πλευρά θα ανήκεις. (Jedi ή Sith!) Το καλύτερο σημείο του παιχνιδιού; η στιγμή που κρατάς 2 φωτόσπαθα που το καθένα είχε το χρώμα που εσύ είχες αποφασίσει. Απλά απόλαυση!  Στα ατού του τίτλου επίσης και το εξαιρετικό σενάριο. Δοκίμασέ το παιχνίδι χθες!

Star Wars: The Old Republic (PC)

Ένα online game που σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις μια εντελώς δίκη σου περιπέτεια στον κόσμο του Star Wars. Φυσικά και υπάρχει σενάριο, όμως δεν είσαι υπόχρεομένος να το ακολουθήσεις κάθε άλλο. Είσαι έτοιμος για το Λ μεγάλο ταξίδι στο διάστημα;

Lego Star Wars: The complete saga (PS3, PC, Wii , Xbox 360, Android, ios)

Tα Λego παιχνίδια, είχαν πάντα την δική τους λατρεμένη αισθητική και χιούμορ. Ήρθε η ώρα να παίξεις ολόκληρη την ιστορία των 6 πρώτων ταινιών, Star Wars μέσα από τον κόσμο των  Lego. Προσοχή  το να τελειώσεις αυτό το παιχνίδι,  μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται.

[themify_box ]Του Μίλτου Τσιμπούκη[/themify_box]

Δες εδώ  To πρώτο teaser trailer του Star Wars ever αποδεικνύει ότι το στούντιο δεν είχε ιδέα τι ακριβώς γυριζόταν