Λιλιπούτειοι καρναβαλιστές και γιγαντιαίοι φαλλοί στο κέντρο της Αθήνας.

Εδώ και λίγες ώρες έχει ανέβει στα social media και γενικότερα στα ίντερνετς αυτό εδώ το βιντεάκι:

Όπως μαντεύεις τον έχει κάνει τον χαμούλι του κι εδώ που τα λέμε το να βλέπεις μασκαρεμένους ανθρώπους να τρέχουν στην Αθήνα γελώντας και κρατώντας έναν γιγαντιαίο φαλλό είναι αρκετά WTF.

Σύμφωνα με το In The Now το οποίο κι ανέβασε το συγκεκριμένο βιντεάκι «Άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στην Αθήνα γιορτάζοντας με έναν γιγαντιαίο φαλλό προς τιμήν του θεού Διονύσου». Η αλήθεια βέβαια είναι κάπως διαφορετική.

Αν κάνεις ρίξει μια ματιά στα πάνω από 1.400 σχόλια του βίντεο θα βρει εκτός από αυτούς οι οποίοι ξεκάθαρα δε γνωρίζουν καθόλου τα έθιμά μας και κράζουν, εκείνους που επισημαίνουν ότι πρόκειται απλώς για εορτασμό στο πλαίσιο των αποκριών. Όχι κύριοι δεν μας ήρθε ξαφνικά να ντυθούμε και να βγούμε στους δρόμους αλαλάζοντας προς τιμήν του  Διόνυσου, η αλήθεια είναι πολύ πιο πεζή κι εξάλλου δεν είμαστε και τέτοιοι τύποι εμείς! Βέβαια, να λέμε την αλήθεια, αν το δεις το πράγμα ως ξένος, είναι κομματάκι περίεργη η όλη γιορτούλα. Μαζί με το σούβλισμα του αρνιού και όλα αυτά τα ωραία τα ελληνικά…

Δες εδώ τον καλλιτέχνη που ζωγραφίζει με το πέος του, μιας και μιλήσαμε για γιγαντιαίους φαλλούς.