Ο Dawson (του Dawson`s Creek) υποδύεται τον Dj Diplo σε μια παραγωγή του…Diplo!

Ο Diplo είναι ένας Dj/παραγωγός, που έχει συνεργαστεί με pop stars όπως η Madonna, η Beyonce και ο Justin Bieber. Είναι ένας μίδας της  σύγχρονης EDM pop, ένα Dj που απαιτεί 100.000 δολάρια για να παίξει μουσική για μισή ώρα, μια περσόνα που πιστεύει πως είναι η επιτομή του cool αν και μάλλον είναι ο ορισμός της παρωδίας.

DD

Κάπου εκεί εμφανίζεται ο James Van Der Beek, ο άνθρωπος που υποδύθηκε την πιο μελοδραματική περσόνα της τηλεοπτικής μας εφηβείας, την καλλιτεχνική/ερωτοχτυπημένη ψυχή του Dawson στο “Dawson`s Creek” και γίνεται ο Diplo, σε μια meta- ειρωνική μίνι κωμική σειρά με τίτλο “What Would Diplo Do?”.

Η συγκεκριμένη σειρά περιέχει 3 επεισόδια και έχει ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 3 Αυγούστου στο τηλεοπτικό κανάλι του VICE.  Και τα καλύτερα δεν σταματούν εκεί, καθώς ο Van Der Beek διατηρεί έναν λογαριασμό στο Twitter όπου εκεί συνεχίζει να υποδύεται τον Diplo σε κάθε tweet του.

 

Αξίζει να τονίσουμε επίσης, πως αυτό το σουρεαλιστικό meta-ντοκιμαντέρ υπό τον τίτλο “What Would Diplo Do?” είναι μια παραγωγή του αληθινού Diplo και τον ευγνωμονούμε που φέρνει κι άλλο James Van Der Beek στις ζωές μας. Αλήθεια, θυμάσαι την προηγούμενη του εμφάνιση σε μια ακόμα επική κωμωδία; Αυτή, που πρωταγωνιστούσε ένα Σκυλί, ανάξιο εμπιστοσύνης…