Το τρολάρισμα στον Donald Trump ανέβηκε πολλά επίπεδα.

Δεν έχουμε γνωρίσει πολλούς Μεξικάνους επιχειρηματίες, αλλά έχοντας δει το «Breaking Bad», τους φανταζόμαστε σκληρούς και αμετανόητα κυνικούς καριόληδες, όπως ο Hector Salamanca.

better-call-saul-episode-205-hector-margolis-interview-1200x707

Περίπου τόσο έχει ανέβει στην υπόληψη μας εκείνος ο Μεξικάνος επιχειρηματίας, ο οποίος έχοντας θιχτεί από την επιθετική πολιτική του Trump προς τη χώρα του και την αξίωση του για ανέγερση τείχους ανάμεσα στις δυο χώρες, αποφάσισε να λανσάρει χαρτί τουαλέτας με το πρόσωπο του. Ο δικηγόρος, μέλος εταιρικού σχήματος Antonio Battaglia, ετοιμάζεται να λανσάρει το χαρτί τουαλέτας «Trump», με σλογκαν όπως «Απαλότητα χωρίς σύνορα» και «γι`αυτό ναι, θα πληρώσουμε».

1526

 

Πριν υποθέσεις πως όλο αυτό μοιάζει με είδηση από το Κουλούρι, αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχικά, ο Όμιλος Εταιρειών Trump είχε κατοχυρώσει στην Μεξικάνικη Αρχή Κατοχύρωσης Εμπορικού Σήματος το όνομα του Trump σε τομείς όπως  τουρισμός, ξενοδοχεία, κατασκευές δημοσίων έργων και οικονομικές υπηρεσίες. Όμως, είχε παραλείψει ό τον τομέα που περιγράφεται στα Ισπανικά ως «υγιεινή τουαλέτας» και τότε, τον Οκτώβριο του 2015, ο Battaglia πρόλαβε να κάνει τη σχετική κατοχύρωση σήματος χαρτιού τουαλέτας με το όνομα του Αμερικάνου προέδρου.

Η διαδικασία παραγωγής θα ξεκινήσει αργότερα μέσα στη χρονιά και το 30% των κερδών, αναμένεται να δοθεί σε προγράμματα για την υποστήριξη προσφύγων.

Ο ίδιος ο Battaglia υποστήριξε ότι επινόησε την ιδέα για το χαρτί, όταν ο Trump κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, χαρακτήριζε τους παράνομους Μεξικάνους πρόσφυγες, ως «εγκληματίας, ναρκομανείς και βιαστές».

Πηγή: Guardian

Δες εδώ:25 κωμικοτραγικές δηλώσεις του Donald Trump από τον πρώτο μήνα της προεδρίας του